Melyik az a pelenka, ami jó és olcsó?
Figyelt kérdés
Jelenleg liberot használunk.2014. febr. 18. 17:07
21/24 anonim válasza:
Én is a mosható pelenkát választottam, 4-5 hónap alatt behozza az árát, és a baba bőrének is sokkal jobb, mint az eldobható műanyag pelusok!Moshatót lehet venni alig használtan is, jó áron illetve sok az akció, ha újat szeretnél venni. A házhoz szállítás díja 1000ft körül van nem nagy összeg!
22/24 anonim válasza:
Nekünk a Libero jött be, dm-es kuponnal az egyik legolcsóbb
23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon sokan írtatok,köszönöm! :)
Most 6 hónapos a babám.
Rossmanost és Pennyst nem mertem még venni és nem is számoltam még ki,hogy db áron melyik lenne olcsóbb és persze jó.
Sajnos tényleg romlott a tesco saját márka,lányomnál még annak idején tudtuk használni,de fiamnál sajnos nem vált be.Pempers is drága :(
2014. febr. 20. 16:58
24/24 anonim válasza:
Lidlis Toujours és az Aldys My love. Nagyon jó mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!