Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a pelenka, ami jó...

Melyik az a pelenka, ami jó és olcsó?

Figyelt kérdés
Jelenleg liberot használunk.
2014. febr. 18. 17:07
1 2 3
 11/24 farkaszs válasza:
attol függ mennyi idős a kicsi én 8-9 hós koráig csak pampers kamillásat aztán lehet dm vagy dada ha birja a popsija próbálgatni kell mi jön be a baba bőrének
2014. febr. 18. 17:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Liberot és Rossmanosat használunk. Én folyton nézem az akciókat, volt nem rég spárban olyan akció , hogy 20% kupont bármire rálehetett ragasztani így vettem Libero 2-es pelenkát 35ft/db áron, a Rossmanos nem akciósan 35 ft/db de ahhoz is szokott kupon lenni 10% és annyival is olcsóbb. Libero a kedvencem, ha találok akciót akkor azt veszem, ha nincs akció akkor Rossmannos-t. Nekünk van mosható pelenkánk is nem keveset költöttem rá, szinte egész terhességem alatt azzal foglalkoztam, hogy mindent megtudjak a mosható pelenkáról, aztán megszületett a fiam 3 hétig csak mosható pelusoztam vele (2 hónapostól 3 hónaposig) és semmi nem vált be. 1: hason alszik a fiam mindig kifolyt a pisi 2. nem egy pelenkából nem jött ki a kaki, 3. 2 fajta moshatótól csupa piros lett a popsija, 4. egyik fajta mosható teljesen elszorította a combját, egy pedig a dereka hátsó részénél dörzsölte ki a bőrét Folytathatnám még a sort, pedig én tényleg nagyon elszántan akartam moshatózni.
2014. febr. 18. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
2014. febr. 18. 17:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Én eddig Tesco saját márkásat használtam. Mostanában kicsit romlott a minősége (eddig szinte Libero minőség volt), de még mindig nagyon jó és az ára is elfogadható. Most váltottam Aldisra, annak rendben van a minősége, és nagyon olcsó.
2014. febr. 18. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
12-es, na én is már szinte mindent elolvastam a moshatorol, de jo, h te most leirtad ezeket...azt hiszem akkor inkább csak pár darabbal kezdek
2014. febr. 18. 18:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincs ami olcsó az olyan is,kivéve talán a mülleres mondjuk egész jó,de nem a legolcsóbb,viszont a Pampers az ami hiába drágább, a legjobb minden tekintetben
2014. febr. 18. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:
szintén Tesco saját márkást használok tisztára olyan mint a liberó azért is váltottunk rá. 82db akciósan vettem 2799ft-ért club kártyával.
2014. febr. 18. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es ez a pelenka amit vettél hányas méret volt?
2014. febr. 18. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Huggiest veszek 40 ft per db áron. Nekünk ez az ami minden tekintetben jó.
2014. febr. 18. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Dada!
2014. febr. 19. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!