Milyen olcsó pelust tudtok, ami tényleg használható?
Megdrágult sajnos a dm-es, lehet, hogy új pelust kellene választanom. Milyen pelust vesztek mostanában, ami jó áron van?
3-mas és 4+ vagy 5-ös méret érdekel.
Köszi az eddigieket! Akkor aki tud, dobjon fel méretet, árat, darabszámot és tipust, na meg hogy hol veszi. Én pécsi vagyok, de gondolom másonak is jól jönnének infók.
Pl Müllereset használ valaki? Mennyi az ára?
2 gyerekkel nem indulok most neki felderiteni :D
Eddig dm babylove-ot használtam, abból a karton most 4600 ft.
3-mas méret:100 db
4-es: asszem 84 db
4+-os: 76 db
Be szoktam váltani a 25%-os kupont is rá.
Először nem akartam bedobni, de ha 2 pelenkás babád van, akkor annyira megérné ha mosható pelusoznátok. Gyorsabban is lesznek szobatiszták állítólag. Az sem utolsó dolog :)
Én akkor váltottam, amikor már a legócskább eldobhatót vettük, eresztett és mégis tök drága volt havi szinten. Voltak tetra pelenkáim, azokat is fel tudtam használni, szinte csak pár küldő pelusra kellett beruháznom.
Azt megkérdezhetem tőled, hogy jól tudom, hogy a dm-es az öko pelus? Ha legközelebb, pl. utazásra kéne, akkor lehet, hogy abból veszek majd
Köszi mindenkinek!
Gondolkoztam már a moshatón is, de igy is folyton mosok. Na meg Pécsen 900 ft egy m3 viz! Szóval bár számolgattam, de úgy is nagyon sokba lenne. Ráadásul nagyon kényes a fiam bőre, ekcémás, igazából ez a dm-es eddig bevált mindkettőnél.
Remélem, most már majd tavasszal leszokik a nagyobb, de egyelőre úgy érzem, még nem érett meg rá testileg se. A mőltkor levettem róla a pelust, és fél óránként bepisilt, Szóval nem tudja még sokáig tartani se. PPeluscserekor mindig pisil a bilibe is.
A dm-esből a simát használom, az öko rohadt drága :(
Milyen külsőket vettél, hogy jók hozzá a tetrák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!