Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert sirdogal ejszaka oranken...

Miert sirdogal ejszaka orankent 5 hos kisfiam? Ejszaka szinte mindig jot aludt 5 kor kelt fel enni es aztan meg reggel 8ig alukalt.

Figyelt kérdés
Nagyon jo alvo kisfiam volt kb 4 napja hajnal 2kor iszonyatos orditasba csap alig tudom megnyugtatni. Majd orakent eljatszuk elorol. Persze van mikor atfordul hasrol hatra es azon behergeli magat hogy nem tud visszafordulni de valamilyert akkor is nyugos es almatlan. A fogara gondolunk de semmi jele maszirozom neki ejszaka de nem nyugszik tole. Nem tudom mi baj! Napkozben annyit alszik mint szokott de ekkor is nyuglodessel. Betegnek nem beteg boldog vigyorgos sikongos baba.Segitsetek?
2008. júl. 21. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ijedt meg valamitől? Nekem egy légy nem hagyta őt aludni, és nem tudtam elképzelni, hogy miért sír fel.
2008. júl. 21. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a lánypm 2 hónapja csinálja ezt.Rebeka szereda´n lessz 6 hónapos.Neki most jönnek a fogai én erre fogom,bár már én sem tudom....

he´tve´gén kijött 2 nap különbséggel a 2 elsö foga,most pedig la´tszik a 2 szemfoga,hogy jönni fog.Lehet,hogy nálatok is jönnek a fogacskák.

Tegnap éjjel 7x kelt,ma pedig 5x.Pár kortyot szopizik,és alszik tovább.Szóval nem éhes....

neked a babád mikor felkel szopizik??Szóval éhes lehet??

2008. júl. 21. 08:51
 3/4 A kérdező kommentje:
4 napja kezdte a sirdogalast azota minden ejszaka. Mar atneztem a szobajat minden olyan mint reg semmin nem valtoztattam.
2008. júl. 21. 08:53
 4/4 A kérdező kommentje:

5kor szoktunk enni tapszeres baba. Ejszaka amikor orankent kel csak forralt vizet adok neki. Evessel nem probalkoztam mert eddigi is 1*evett. Lehet hogy megnott volna az eves igenye? Csak eszre vettem volna. Ma ejszaka kiprobalom!

Koszonom a valaszokat!!!

2008. júl. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!