3 hetes kislányom reggel 6 óta nyűglődik nem alszik, csak sírdogál. Hasa fájhat? Húzogatja a lábát, meg megfeszíti magát ha kiveszem.
Több mint valószínű, hogy hasfájása van neki szegénynek.
Infacol, vagy espumisan csepp jó a hasfájásra, vagy kamillateával kínáld meg az is segíthet.
Remélem jobban lesztek és nem lesz hasfájós, nekem a babám 3 hónapos koráig az volt, és az egy kínszenvedés.
Jó babázást!
Nekem is ha fáj a hasa (ált késő délután akritikus időszak) feszíti magát.
Olyankor hasra szoktam fektetni, vagy masszírozom a hasát és adom neki az Infacolt én is.
ha szopizik, ne adj neki teat, mert az lemossa azt, amit az anyatej alakít ki a bélfalon (nem tudom a nevét, elnézést).
az én babám egy héttel "idősebb", mostanában akkor is húzogatja a lábát, meg megfeszíti magát, ha éhes, szóval nem biztos, hogy csak a hasa fáj, ha "feszeng".
reggel 9től az én babám is nyűgös volt, ugyanezt csinálta, kaja után 20 perccel, én kinyitottam az ablakot a mi szobánkban, és az ölemben betakartam, fél perc se kellett, amíg megnyugodott, két perc múlva már aludt. amikor letettem magam mellé, picit felébredt, betakargattam, aztán bevágta a szunyát vissza. a friss levegő jót tesz neki, próbáld ki.
Minden etetés után büfiztetni kell rendesen, és ha még kell akkor tornáztatni is lehet:
Hátára fekteted, és behajlítod a lábacskáit, úgy hogy a térdével nyomja a pociját, jókat fog hozzá nyögni.Nem fog fájni neki, lehet dögönyözni nyugodtan. Lehet a 2 lábát egyszerre a hasához nyomni, meg felváltva, látni fogod az arcán hogy mi a jó neki.
Meg próbálhatsz még ilyesmiket is: (ártani nem lehet vele, max. nem használ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!