Ti, akik tápszeresek vagytok/voltatok őszintén mivel 4 hótól hozzátápláltok kivártátok a tejjel az egy évet? Ha nem akkor mikor adtatok? És milyen tejet?
Nem adok neki tejet hanem babatejet.Viszont a tejtermékek mennek.
15 hónapos a lányom
Szia! Előre bocsátom, hogy egy agyonaggódó anya vagyok, és mindennek sokszor utánajárok. Ennek ellenére(vagy ezzel együtt):
kislányom 2 hónapos volt, mikor elment a tejem. 4 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást. Tejet nem, de margarint, sajot, túrót, joghurtot 9-10 hónapos korától kapott. 11 hónapos volt, mikor kinézte a szánkból a tejben áztatott zabpelyhet. Abból is kapott kicsit. Aztán mikor betöltötte az egy évet, izgatottan hívtam a dokit, hogy na? akkor hogy is jöhet a tej? Azt mondta, bátran, 3,5%-os zsíros, de ha mi 2,5%-ost iszunk, az is jó, csak semmiképpen ne legyen zsírszegény. Előbb adjam neki felesben tápszerrel keverve. Na nem az allergia miatt, az már kijött volna az egyéb tejtermékektől, hanem hogy szokja az ízét. 3,5% Sole és Landmilch tejet kapott/kap, mostmár tisztán, reggel este 300ml-t. Aztán a múlt héten az Auchanban éppen nyúltam a Sole után, mikor a barátnőm levette mellette az Auchan tejet. Összenéztük. Ugyanaz és ugyanannyi van benne. Éppen akkor pakolta kis a tejesfiú a tejeket, és hallotta, miről beszélünk. Mondja a barátnőm, hogy a hátunk mögött ott a hűtést nem igénylő. Mondom, nem adok a gyereknek tartósított tejet. Mire megszólalt a fiú, hogy az sincs tartósítva, ott van a sor elején felakasztva egy tábla, az tájékoztat, hogy hőkezelt. Megnéztük, abban is ugyanaz és ugyanannyi van, mint a SOle-ban. Majd közölte a srác, hogy a Sole gyártja, csak Auchan márkába teszik. Na, azt kapja a lányom. Akit imádok, és a legfontosabb nekem, és a legjobbat akarom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!