Tápszeresek! Van olyan aki 3-4 hónaposan kóstoltatta már a gyümölcslevet, gyümölcspépet, esetleg tejberizspépet?
Azokra nem vagyok kíváncsi aki nem adott. Tudom hogy 6 hónapos kortól van a hozzátáplálás.
Csak érdeklődök!
Szia!Kislányomnak 3hónapos 2 hetesen már adtam almát,répát,szép fokozatosan,most 6 éves és makk egészséges!Sajnos kisfiam is tápszeres,nála is elkezdem hamarabb mint 6hónap.
Különben sem hiszem,hogy ha aznap kezdem el mikor koppra betölti a 4 hónapot,az bármivel jobb lenne...Itt sok olyat olvastam,hogy korai meg úr íten nem bírja a gyomruk,hát erre csak annyit mondok egy ismerősöm kislány megfigyelésen volt a kórházba mert hasmenése volt,1,5 hónaposan.Ott a dokik mondták,hogy csináljon neki répalevet és nyugodtan adja,az majd megfogja a hasát!Szóval akkor nem hiszem hogy árt nekik ha picit hamarabb kapnak mint 6 vagy 4 hónap.
Én egy héttel a négy hónapos kora betölte előtt elkezdtem adni a bébiételeket, bébiitalokat a pici fiamnak. Most lesz 7 hónapos. Amire az van írva, hogy 4-, 5-, 6- hónapos kortól adható a babáknak én mindent adok neki (persze mindig a korának megfelelőt). Semmitől semmi baja nem volt még eddig. Minden fokozatosan vezettem be és így bevált.
Én a DM-be veszek általában mindent (HIPP, Kecskeméti, Univer, Nestle bébiételek és italok), mert úgy gondoltam, hogy 6 hónapos koráig nem kozkáztatok, mert nem tudhatom, hogy a sarki zöldésges honnan vásárolja a termékeit. A híresebb bébiételgyártók pedig biztos felügyelnek a termékeik tisztaságára.
Én 4 hónapos korától adok neki tejpépeket tejbegrízt és tejberizst is (Nestle, Humana, Hipp). A gyümölcspépeket nem nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!