Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babámnak ropog a...

9 hónapos babámnak ropog a háta amikor felveszem. Ez normális?

Figyelt kérdés

Akármilyen óvatosan veszem fel a gyereket, érzem, hogy picit ropog a háta. Pedig igyekszem tényleg nagyon óvatos lenni.

Csak sokszor, mikor sír, vagy hisztis, elég nehéz óvatosan hozzányúlni, és sajnos sokszor ropog a háta.

A férjem nem tapasztalt ilyet, bár az is lehet, hogy csak nem figyelte.

Nagyon félek, nehogy valamit ártsak a babának.

Tapasztalt valaki hasonlót?

2014. febr. 17. 11:17
 1/4 "Lili" válasza:
50%
Egy ekkora babának nem szabadna ropognia a hátának. Szinte bárhogy hozzányúlhatsz, ha a fejét jól tartja. Kezét, lábát húzni nem szabad, de a háta, főleg, ha figyelsz rá, nem szabadna ropognia... Ha többször előfordul, vagy más mozgással kapcsolatos problémát is látsz, mutasd meg védőnőnek, gyógytornásznak. Úgyis most van a státusz vizsgálat.
2014. febr. 17. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az en 6 honapos babamnal en is eszrevettem h a lapocka kornyeken mintha ropogna, barmennyire ovatosan is veszem fel. Az en ferjem sem veszi eszre. Megkerdeztem a vedonot amikor itt volt es azt mondta h van amelyik babanak lazabb talan az izma. De normalis. En is aggodtam, de kicsit megnyugodtam.

2014. febr. 17. 13:22
 3/4 anonim válasza:
Szia! Én kisfiam is 6 hós korától "ropogott", a két válla általában mikor felvettem, védőnő szerint lazább az izülete, a gyerekorvos sem talált semmit, nem látazik, hogy fájna neki.Szerintem ne aggódj.
2014. febr. 19. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
szia az én kisfiamnak is állandóan ropog háta, válla, engem is idegesített, hogy ez normális-e megkérdeztem a dokinőt azt mondta van olyan baba hogy lazább az izülete, szerintem ne aggódj de kérdezd majd meg azért az a biztos
2014. febr. 20. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!