Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babátok miket eszik...

7 hónapos babátok miket eszik már? Mennyit alszik? (nappal, este) Hol jár a mozgásfejlődésben? Mekkora? (kg, cm)

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lányom pár napja töltötte be a 7 hónapot. 68 centi és 7,5 kiló. Minden irányba forog, kúszni nem sokat kúszik inkább odaforog a játékaihoz. Tegnap felült életében először, de azt is hasizomból nem oldalról. Nem lépeget még a mászástól is igen messze lehetünk, még nem láttam négykézláb. Kétszer eszik kanalasat (főzelék, tejpép vagy gyümölcs), háromszor tápszert. Napközben 2-szer 3-szor alszik 1-1 órát, az éjszakát viszont 6 hetes kora óta stabilan átalussza fél 9-től reggel 7-ig. Foga még egy sincs pedig 3 hónapos kora nyáladzik meg rág mindent, de én még semmit nem látok az ínyén sem. Egyébként vigyorog, játszik és gagyog egész nap :)
2014. febr. 25. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Lánykám 8 kg és 69 cm. 7 hónapos lesz holnap :) Csak forog....ennyi. Hála az égnek nem áll, nem ül és főleg nem totyog. Naponta 4-szer alszik 30 -40 percet. Éjjel 20.00-től reggel 8.00 ig is. Szopizik és gyümölcsöt eszik, ritkán főzeléket. Lassan kezdjük a húst. Rengeteget "beszélget". Tornyokat dönt kockából, és kezdünk jelelni :D Jól elbeszélgetünk. Minden gyerek más. ismerősöm állandóan állítja a gyerekét, az meg szegény csuklik össze.....most alapozza meg az életét (egészségét), nem szabad erőltetni semmit.
2014. febr. 25. 09:24
 13/15 anonim ***** válasza:
hűűű mi is "levagyunkmaradva" persze tudom nem vagyunk itt a legtöbb baba gyorsabban fejlődik :) hétfőn leszünk 7 hósak pont ma lett mérve 71 cm 8500 gramm, csak anyatejes, pont tegnap kapott két kanál sütőtököt szóval most kezdegetem neki a hozzátáplálást! nekem a korának megfelelően csinál mindent, forog , ülni úgy tud hogy figyelni kell mert még eldől néha mint egy lisztes zsák :D de felülni még nem tud, állni áll ha fogom, nem állt még fel magától soha, nem mászik , remélem még egy darabig nem is fog :) nappal általába fél 10-től alszik 11 fél 12-ig aztán 3 fele egy 45 percet fél 7-kor fürdés fél 8-8 fele alszik el és hát mi nagyon sokat ébredünk, legjobb esetbe 5-ször , reggel 6-7 fele kelünk, fogunk nincs még
2014. febr. 25. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs, off. 12-es, mióta jeleltek? Én is szeretnék, csak mindig elfelejtem. :) El kéne már kezdeni? Én vagyok a "mindjártnyolchónaposagyerek"-anyuka.
2014. febr. 25. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én csemetém 8kg, 74cm. Ezidáig forog,négykézláb előre-hátra hintázik, kúszik. Nap közben két alkalommal aszik, délelőtt kb. 2 órát, délután pedig egy hosszabb játék után 1-2 órát. Éjszaka egyszer kel. Egy nap 4-5 alkalommal szopizik, kétszer kap pempőt. Ebédre eszik tejberizs pépeket gyümivel (öszibarack,sárgabarack, alma, banán, szilva, körte) keverve vagy tejbegrízt rakok bele 2-3 bébikanállal, vagy főzelékeket: általában főzök egy burgonya alapot és ebbe keverek üveges bébiételt(brokkolis,pulykás,csirkés, karfiolos, spenótos,zöldborsós, sárgarépás dolgokat 5-6 babakanállal). Uzsonnára gyümölcsöt eszik, nasinak pedig babapiskótát, háztartási kekszet, kölesgolyót adok rágcsálni.
2014. febr. 25. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!