Másra számít sok anya?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a Teherbeesés(i problémák) és a Terhesség kategóriákban rengeteg az aggódó nő, akik mindent megtesznek a babáért, utána meg jönnek a kérdések, hogy miért nem lehet első éjjel a kórházban beadni a csecsemősöknek a babát, mert pihenni szeretnének, meg hogy a kéthetes baba kikészíti őket, mert nem tudnak aludni, csak a gyerekkel kell foglalkozni. Komolyan, mire számítottak ezek a nők? Hol van itt a logika? Ha végigaggódom a terhességet, vitamint szedek, eljárok a vizsgálatokra, 9 hónapig várom a pici babámat, elképzelem, milyen lesz, akkor kinek jut eszébe, hogy az első közös éjjelen már meg kellene szabadulni tőle?2014. febr. 16. 20:47
11/12 anonim válasza:
8-as, igen, es a varhato eletmod is evtizedekkel kevesebb volt... 10-es, hat igen, en is kaphattam volna kicsit tobb felvilagositast, talan elkerulhettem volna azt a brutal mellgyulladast...
12/12 anonim válasza:
Hja, "regen" nekem sem kellett volna segiteni, mert tul sem eltem volna a szulest... Ezert nincs ertelme az ilyen osszehasonlitgatasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!