Én vagyok a legrosszabb anya a világon?
Ilyenkor az ember osztonosen cselekszik gondolkodas nelkul h ami fajdalmat okoz menti a testet az ember. Nalad is ez tortent. A ferjed jo angy hulye mar bocs h igy irom de megerthette volna foleg h irod milyen lett a szemed h bizony fajt. Nem akartsl ksrt okozni s gyerkocben es szerencsere nem okoztal. Elhiszem h buntudatod van es rosszul erzed emiatt magadat de nem avgy szornyeteg. Majd megnyugszol, a ferjed is valoszinuleg csak megijedt es azrt volt olyan amilyen. Ami nala is normalis reakcio volt hortelen. De h meg mindig huzza emiatt az orrat az nem vmi kedves tole. A gyerkoc is azert ijedt meg inkabb mert latta h neked faj es ijedt avgy te is. Nem azert emrt ellokted jo lehet hirtelen erintette ot is de szerintem az h meglatta h neked faj es baj van meg ratett egy lapattal neki. Ne aggodj jegeld a szemed es olelgesd meg a kicsit. :-) mondogasd neki h semmi baj nincsen. :-)
Aki meg beszol ne is torodj vele kar ezen felhuznod magadat. :-)
szegényke, ne ostorozd magad! :)
asszed hogy rajtad kívül senki mással nem történt hasonló? :) csak nem büszkélkednek az anyukák az átgondolatlan tetteikkel, de közbe meg...
akik nagyon bizalmas barátnőim, és anyák, bizony bevallottak hasonlóakat.
pl. a baba a szopizás közben ráharapott nagyon durván a cicire, anyuka első (és óriási fájdalmában) pofinütötte a babáját, évekig nem múló lelkiismeretfurdalást okozva magának ezzel :)
vagy az az anyuka, aki altatta a kisebbik gyerekét, de a kicsi a nagy hangja hallattán folyton fel-fel figyelt, az anyuka meg már az elkeseredésében és kialvatlanságában felpattant, dúlt-fúlt, és szegény földön játszó gyerekét durvábban bökte meg a lábával, volt nagy sírás. anyuka és kicsi is. nagyon-nagyon mélységesen megbánta az anyuka, tudom, ismerem. nagyon-nagyon jó anyának tartom, aki soha, de soha nem bántaná a gyerekeit!
sok történetet azért nem hallasz, mert az emberek mélyen hallgatnak, meg cikinek találják, nem osztják meg veled.
előfordul, ettől még nem rossz egy anya. emberek vagyunk, hibázhatunk.
a férjeddel ha szóba hozod a dolgot, biztos vagyok benne, azt fogja mondani, hogy ne haragudj, hogy ezt mondta, ő is megijedt, hogy a gyereknek valami baja lesz, stb.stb. ő is "hirtelen" cselekedett :) pont mint te :)
bukósisakot kell akkor hordani, mikor a gyerek az ágyon játszik, ezt minden anya tudja! ;)
Ha ez megnyugtat,ez már velem is előfordult és én is nagyon rosszul éreztem magam utána...:(
Egyszer valami hasonló helyzetben mint nálad,egyszer meg mikor megszületett a tesó,akkor a nagy kb 2 éves volt,mászott volna rám miközben szoptattam,ráadásul a pici fejénél,sokszor mondtam neki,hogy ne-ne,de ő csak jött,nekem meg sikerül úgy arrébb lökni lendületből,hogy ne legyen baja a pici fejének, hogy elesett...hát mondanom sem kell baromi rosszul éreztem magam utána...most le lehet pontozni,nem érdekel,csak tudd kérdező,hogy nem vagy rossz anya és nem vagy egyedül ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!