Mit gondoltok erről? A védőnőnek illik oda szólni telefonon, ha házhoz kimegy?
Nem semmi! Hozzám mindig telefonon bejelentkezik, vagy előre megbeszéljük hogy mikor lenne alkalmas. 2 hónapos a kislányom. Mi az hogy számon kéri??? Legközelebb mond meg neki hogy ha akar jönni akkor szóljon előre, mert nem ültök otthon... de ha ennyire banga akkor menjen csak potyára.
Amúgy én mindenkitől illetlenségnek és tapintatlanságnak tartom ha csak úgy beállít. Én is ha megyek valahova akkor odaszólok telefonon hogy otthon van-e az illető és nem zavarnék-e. Na mindegy, úgy látszik nem mindenkinél működik így.
Minden jót kívánok! :)
6 hós a babám. Eddig kb. 7-8X volt a védőnőnk. Egyik alkalommal nem szólt, hogy jön (mert a lépcsőházban újszülött babát jött látogatni, gondolta, benéz hozzánk is), hát nem is voltunk otthon. Pedig időnk nagy részét itthon töltjük, az volt az első nagy közös családi bevásárlásunk.
Én sem tartom illőnek, hogy csak úgy betoppanjon valaki, mert nálunk is sokszor "szalad a ház", és előfordul, hogy 10-kor még pizsiben vagyok :)
Az enyém dettó.
Nekem is megmondta egyszer, hogy hát csak a szép függönyét tudtam nézegetni ablakon keresztül, mert hiába csöngettem nem jött ki. Ja, bocs, nem voltam itthon.
Szerencsére már nem jár ki és csak kétszer volt eddig is, de akkor is bejelentés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!