Imádom a zenét, állandóan hallgatjuk. Autó, otthon. Most hogy terhes vagyok, Fel kell hagynom? Nem akarok. 1 gyerek. Fiatal szülők. Nemrég értem haza és egész úton a kedvenceimet hallgattam kikapcsolódás volt számomra, sötét úton viszonylag hangos zene. Imádom az ilyet. 7 hónapos vagyok. Páran jól lecsesztek hogy így hallgatom.
2009. dec. 8. 18:06
1/8 anonim válasza:
Szerintem, amíg terhes vagy addig nem sokat árthatsz. Viszont, ha megszületett semmiképpen ne hallgasd túl hangosan. Az ő kis fülének nem tesz jót, megijedhet tőle stb. Normál hangerőn természetesen utána is lehet hallgatnod, én is szoktam és szerencsére a lányom szereti a zenét :)
22 éves anyuka vagyok, 6 hós lánykával, első baba és én is imádom a zenét :)
2009. dec. 8. 18:13
2/8 anonim válasza:
Ami számokat most gyakran hallgatsz, azokat babád is imádni fogja, ha nagyobb lesz :) De ha megszületik, tényleg ne hallgass túl hangosan zenét!
2009. dec. 8. 18:18
3/8 anonim válasza:
Szia! Mi baja lenne tőle? :):) A babák szeretik a zenét. A viszonylag hangos gondolom nem annyira hangos, hogy megsüketülj tőle, mert az egy csecsemőnek lehet nem túl szerencsés, de még a hasadban van, szerintem semmit nem ártasz vele, lesz egy éneklős táncolós babád :):):)
2009. dec. 8. 18:20
4/8 A kérdező kommentje:
Nálam a mély láda dobja fel a hangot. De ha majd megszületik halkabban fogom hallgatni.
2009. dec. 8. 18:23
5/8 anonim válasza:
Nem lesz ott baj :):) Nameg ha babád lesz nem fogsz annyit autózni, tehát viszonylag ritkán fogja hallani :):)
2009. dec. 8. 18:25
6/8 anonim válasza:
Azokat a számokat amiket együtt hallgattunk most is imádja, megismeri:)
Sőt volt, hogy bent táncikált, jelezte, hogy tetszik vagy sem:)
Nyugodtan hallgasd, (nálunk van hogy a bömbölést enyhíti, szünteti meg a zene, fokozatosan tekerem fel a hangerőt, és egyszer csak a kicsi elcsitul, "felkapja a fejét" hogy hé ez hangosabb nálam, és jóóó:))
Imádom a rock zenét, sokat hallgattam, de nem túl hangosan, és sokat szoktam énekelni zuhanyzás közben is a terhesség alatt. Most a lányom 10hónapos, a három zuhanyzós nóta egyikén alszik el, és napközben pedig bulizunk a rock számokra:o)
2009. dec. 10. 10:57
8/8 anonim válasza:
Én zenész vagyok. Mindkét gyerkőcömmel 7 hónaposan még egy szimfonikus zenekar közepén ültem és játszottam a hegedűn. Mindig jelezték, hogy tetszik vagy nem ami épp megy, napi sok órában...
A nagy már két éves, a kicsi 3 hónapos, szerintem nem szenvedtek kárt... :o)
A nagynak irtó jó füle van, előbb énekelt, mint beszélt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!