Ártok neki ezzel? 6hos lánykám, állandoan fesziti magát és állni akar. Áll a két combomon és közben vigyorog. Nem korai ez még?
amit magától csinál, az nem baj
az én fiam is folyton feszítette magát ülésből állásba, aztán 7 hósan egyedül felállt bútor mellett, azóta is mindig áll, kapaszkodva lépeget oldalazva, ülni meg utál (9 hós)
Fél évesen az én lányom is állásba nyomta magát, ha ölben volt. Ráadásul pl. mászni meg nem akart. 1-2 hét után meg már magától s megtanult felállni, na onnantól kezdve meg aztán tényleg semmi beleszólásom nem volt, hogy áll-e vagy sem. Nekem is pampogott a védőnő, hogy ne engedjem, de mégis mit csinálhattam volna, lekötözöm???? 7 hónaposan már lépdelt körbe a járókában.
Most már elmúlt 3 éves, tökéletes a mozgása, az esze is vág, mint a borotva, a finommotoros képességei is messze a korát meghazudtolóak. Mindezt nem azért írom, hogy kérkedjek, hanem hogy megnyugodj, nem lesz semmi baja a babádnak, egyszerűen vannak ilyen gyerekek, akik gyorsabban fejlődnek. A babák nem olvassák a "Nagykönyvet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!