Kiabálós baba! El fog múlni?
Figyelt kérdés
Anyukák!
A gyermekem 10,5 hós. Sosem volt nyugis gyerek, de pár napja belebújt a kisördög. Bármilyen tevékenység közben képes kiabálni.
Nem azért, mert valami baja volna, mondana vmit, hanem egyszerűen csak úgy..
Akkor is, ha épp vele foglalkozunk, játszunk, ha egyedül játszik, ha épp akkor kelt fel, ha fáradt.
Elég idegesítő egy kiabáló gyermek. Hiába szólok rá, nyilván nem nagyon érti (vagy nem akarja, nem tudom), mit szeretnék. Ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor sem hagyja abba. Estére már zsong a fejem tőle, komolyan.
Az lenne a kérdésem, hogy ez nálatok is előfordult? El fog múlni nála?
Hogy kezeljem?
2014. febr. 12. 09:25
11/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A hisztikről még nem is beszéltem :-)
12/12 anonim válasza:
Az enyém sikít.. (14 hónapos lány) komolyan mondom a fejem is belefájdul sokszor. Nagyon remélem, hogy kinövi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!