Miért van mindig tátva a babám szája?
5 hónapos lesz, de mikor még terhes voltam vele már akkor is az ultra hangon az összes felvételen már ott is nyitott szájjal volt a hasamban.
Az apja se tudja becsukni rendesen mert előre nőtt a felső fogsora és olyan mint egy nyuszi.
örökölte?
Hát akkor viszont mindenképpen nézessétek meg, valószínűleg gyengébb az arcizma.
Első voltam.
Nem szopizott egyántalán! Max annyit összesen 10 percet szívta 1 szer, de aztán nem mert a kórházban többet volt a nővéreknél mint nálam és ott csak kiskanállal etették, mert engem infúzióztak.
És nem kelhettem fel az ágyból sem, de nem is bírtam mert császáros voltam.
A cumis üveget is alig fogadta el eleinte, mire rájött hogy szívni kell.
Nem azért etették kiskanállal mert nekik sem szívta az üveget, hanem mert pont olyan kórházban szültem hogy nem szabadott be vinni cumis üveget, nem szabadott belőle etetni, ha nem szívta a cicit akkor kanálból kellett etetni.
Ha valakinél megláttak cumis üveget játszó cumit és már rá szóltak kétszer harmadjára elvették tőle.
A gyermeket meg be zavarták így azt se tudta hogy hogy kell szívni, de ha szívta akkor rá cuppant.
Magyarázhatod, de akkor minek tetted fel a kérdést?
Én is ilyen kórházban szültem, pohárból pótoltak, nem cumisüvegből. Mégis tudott szopizni a fiam, pedig bimbóvédővel kellett kezdeni és 2 hét után anélkül is ment.
Hidd már el, hogy jobb, ha megmutatod szakembernek. Max azt mondja, túlságosan aggódtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!