Normális hogy szinte egész nap fogni kell a babát?
sziasztok! 5hetes babàm van ès szeretnèm megkèrdezni hogy màs is igy van-e?
szoval a napjaink ugy telnek hogy reggel felèbredünk, kb 10-15 percig nyugodt, nèzelödös. ezalatt peluscsere, kis jàtek aztan hirtelen sirni kezd. ekkor cicire teszem, kb egy orat van cicin ès bealszik. De! fèl ora ès màr èbren is van. sir tovàbb mert mèg èhes. ekkor megint egy ora cici. ès ez igy van egèsz nap. sokszor megijedtem hogy esetleg kevès a tejem de igazabol gyarapodik a baba ugyhogy ezzel talan nincs gond, gondolom csak elfàrad szopi közben ès èhesen alszik el ezert èbred fèl ora utàn.
viszont ha ölbe veszem akkor alszik tovàbb. ha lerakom felèbred. pihenöszèkèbe is max 10 percet van el. szoval egèsz nap cicin vagy ölben van. màs is van igy? egy idö utàn vàltozni fog ez magàtol vagy nekem kellene màr most "kemènyebbnek" lennem vele?
èjszaka velem alszik el persze cicin igy èn is ki tudom pihenni magam. ugyhogy nem gond egyenlöre..
Kedves Kérdező! A saját történetem osztom meg Veled: első babám folyamatosan ölben akart lenni, tápszeres volt, így nem az éhség miatt, jóllakott, majd sírt, hogy vegyem fel. Mindig felvettem, gyakorlatilag 9 hónapos koráig így telt minden nap. Napközben keveset aludt, éjjel viszont nyikkanás nélkül 8 hónapos korától reggelig. 9 hónaposan, ahogy mászni tudott már, fokozatosan, de rövid időn belül nem igényelte többé az ölben hordozást.
Ma egy nagyon határozott, kedves, szelíd, önállóságra törekvő 3 éves.:))
én írtam a hordozókendőt,nem tudom,h a kengurut a rendes kengurura írod-e vagy esetleg egy mei-tai típusúra,de én a helyedben utána olvasnék egy kicsit a témának... [link]
Félre ne értsd,nem kioktatni akarlak,nekünk is volt kengurunk,de én akkor kezdtem körbejárni picit a témát,mikor láttam,h hogy néz ki a gyerekem kenguruban..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!