Miért van, hogy szinte reszket a babám, ha valamit nagyon meg akar fogni?
Figyelt kérdés
4 hós babám,ha valamit nagyon meg akar fogni de nem éri még el,vagy valami érdekeset lát, keze lába jár, és szinte reszket a keze.Annyira meg szeretné érinteni, vagy miért csinálja ezt?2009. aug. 13. 21:13
1/7 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja, olyan cuki :) már 7 hós, védőnőm szerint semmi vész :)
2/7 anonim válasza:
Az enyém is ennyi idös, és most kezdte el. Tanul fogni, oda koncentrál, de még nem tudja felmérni a távolságokat azért reszket. Később biztos megszűnik majd ne aggódj!:)
3/7 anonim válasza:
Én az enyémen ma vetem észre először (8,5 hónapos) hogy reszket egy tárgyért, amit nem ért el. Ezt most este csinálta, az első gondolatom az volt, hogy úristen, éhes, és nincs ereje! :) De aztán nem gondolkodtam tovább ezen, hiszen evett rendesen. :) Ezek szerint nem csak mi vagyunk így ezzel. :) De tényleg nagyon cuki volt, hogy reszketett mindkét keze, és nyulkált egy plüss után.
4/7 anonim válasza:
bocsi vetem = vettem. nyulkált = nyúlkált.. (már én is fáradt vagyok, előző vagyok).
5/7 anonim válasza:
Erőlködik az izgalomtól, a próbálkozástól.
6/7 anonim válasza:
nálunk is ugyanez, és még a szájával is csücsörít közben, olyan cuki :D
7/7 anonim válasza:
Nekem is annyira szokott koncentrálni, hogy egészen beleremeg keze-lába, meg még a feje is. :) 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!