Anyukák adtok a kicsinek junior gyerekitalt?
Ha elmúlt egy éves, akkor inkább tejet adnék (adok is), plusz rendes reggelit/vacsorát. Emellett ha kap tejterméket, nem kell drága gyerekitallal tömni, ha nem muszáj.
De erről is megoszlanak a vélemények, ÉN így gondolom.
Tényleg minden gyerek más és más, ki kell tapasztalni. :) Nálunk nem volt ilyen gond.
3. voltam.
2 éves lesz a lányom, és én is Milumil/Milupa gyerekitalt adok neki. És én is pont úgy voltam vele, mint 4. válaszoló! 14 hónapos volt, amikor bevezettük a tejet, onnantól egyfolytában meg volt fázva, kisebb szünetekkel, pedig sosem volt beteges. Úgyhogy gondoltam keresek valami vitamin készítményt neki, de végülis arra döntöttem, hogy ugyanazt a vitamint megkaphatja junior gyerekitalban is, úgyhogy elkezdtem azt adni neki, és láss csodát, megszűntek a problémák, azóta, tehát az elmúlt 6 hónapban egyszer volt megfázva, mégpedig most, hogy elkapta a családban, mindenki beteg volt, de így is rajta jött ki legkevésbé...
Úgyhogy én 3 éves korig maradok is ennél a megoldásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!