1 éves kor után ti mit adtok a babának enni estére? Tápszert 3-ast vagy junior gyerekitalt 1 éves kortól?
1 éves a lányom. A védőnő még nem tanácsolta, hogy kiváltsuk a vacsoráját. A reggelit is szeptemberre javasolta. Ráadásul a lányunk alig akar rágni, gyorsan jönnek a fogai egymás után és nagyon fáj neki.
Napokban fogyott el a 3-as tápszer és a tejitalt adtuk neki reggel és este is. Semmi gondja nem volt vele, talán még jobban is issza :)))
Köszönöm a válaszokat!
Az én babámnak még a tápszer a vacsija a védőnő ajánlása szerint,de a mi vacsinkat nem is tudná enni,mert nem nagyon szereti a darabosat (fuldoklik és öklendezik tőle).Akkor kipróbálom a tejitalt,remélem ez is eltelitti a pociját éjszakára!Mentek a zöld kezek!
Az enyémek sem csípték nagyon sokáig a darabosat, de vacsit mindig kaptak, lefekvés előtt pedig tejitalt. Ha kimaradt a vacsi, jött a rossz alvás, ébredezés, kevés volt csak a tejital.
Én vacsira főzeléket adtam nekik, vagy levest sok zöldséggel, husival, épp ami nekünk volt ebédre, vagy tejbedara, vagyis tápszert csináltam meg darával, imádták, tejpép is jó ötlete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!