Ikeás singlar legegyszerűbb babaágy, aminek az oldala nem levehetős, meddig volt jó babádnak?
Figyelt kérdés
Meddig tudjuk maximum használni, mikortól kell majd új? Ha tud majd járni?2014. febr. 9. 16:56
2/5 anonim válasza:
17 hós a Fiam, 10hós kora óta jár, még mindig ebben alszik. A legalsó fokozaton van az alvófelület.
3/5 anonim válasza:
Mi végül kaptunk kiságyat, de mi is ezt nézegettük. Szerintem nyugodtan vegyétek meg, mert akár meddig tudja használni, esetleg ha szükséges lesz majd akkor 3-4 rácsot apuka kivág/ kiszed belőle/ átalakítja kiszedhetőre. Szerintem nem sok értelme van drága kiságyat venni, mert ha már pl. ággyá alakítható akkor meg már jön a teso, vagy úgy is vennénk neki normális méretű ágyat.
4/5 anonim válasza:
14 hónapos a kisfiam, mi még ezt használjuk, teljesen jó, pedig korán kezdett járni. Nincs kivehető rácsa, de most még nem is hiányzik. :) Annyi, hogy ne a legolcsóbb matracot vegyétek bele, mert igazából az a lényeg, nem maga az ágy. Mi olyan 5000Ft körül vettünk, nem tudom a nevét, levehető a huzata és nem egyforma a két oldala (nem kókuszos, mert ahhoz nem lehet légzésfigyelőt használni).
5/5 porcukormókus válasza:
Nalunk mar a mosodik gyerkocot "szolgalja", semmi gondunk nincs vele. Annyi talan, hogy nem tetszett a natur szine, ugyhogy mi behuztuk egy dio-paccal.
A nagylanyomnal kiszedtunk belole ket racsot, amikor kb 20honapos volt, ugyogy onnantol szabadon jarhatott ki-be. Aztan megorokolte a kisoccse, o most 16honapos, szerintem meg egy evig biztos ebben fog aludni.
Van, hogy 2,5eves nagylanyom meg bevagodik az occse melle es ketten ugralnak benne, es kutya baja. Nagyon birja a strapat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!