Milyen "trükökkel" rendszerezitek 6 hetes babátok éjszakai alvását?
Figyelt kérdés
hogy átaludja az éjszakát.2009. dec. 7. 22:42
1/8 anonim válasza:
én a suttogó módszereit alkalmaztam, lefekvés előtti utolsó 3 kajálása 2 óránként történt meg. egyébként sem volt gond az alvásával, mert csak enni ébredt, de pont hat hetes volt, amikortól már az egész éjszakát végigaludta. akkoriban még egyben olyan 10 órát, most meg már 8 hónapos, 13 órát durmol egyben.
2/8 anonim válasza:
Szia én is a suttogós módszereket alkalmaztam, nyolc hetes korától, álometetéssel együtt. Sajnos amióta fejlődik a mozgása, kelünk éjszaka, de négy hónapos koráig minden oké volt. Persze ez is babafüggő.
3/8 anonim válasza:
bocs,hogy nem a kérdésre válaszolok,de,hogy van ez az"álometetés"?
4/8 anonim válasza:
Ejszaka nem szoltam hozza, felhomalyban etettem es tettem tisztaba ha muszaj volt. Mind a ket gyerkocnel bevalt. (a kisebb lanyom most 20 hos, este 8-tol, delelott fel 11-ig alszik :)))
5/8 anonim válasza:
Második vagyok, az álometteés az, hogy az alvó babát kiveszed, megeteted és visszateszed, és ő fel sem ébred. Este 10-11 között kell csinálni, és így kibírja reggelig a baba. Nekem bevált. Azóta elhagytam, mert nélküle is kibírja.
6/8 A kérdező kommentje:
én is ezzel probálkozok, de az én fiamnál ez nem müködik. a 11 orási etetés után 3-4 körül megint cici kell neki. mekkora volt a babátok amikor elkezdtétek a suttogo modszert?
2009. dec. 11. 17:55
7/8 anonim válasza:
én az első vagyok, én már születésétől kezdve a suttogó módszereit alkalmaztam. (az álometetést pár hetesen kezdtem el, sajna már nem emlékszem, mert eltelt azóta 8 hónap) ha 11 óra után már csak egyszer ébred így hajnal felé, és tényleg csak eszik, aztán alszik is vissza, akkor pár héten belül azt is el fogja hagyni. lehet még nem érett rá a pici gyomra, az enyémnek ez 6 hetesen történt, másnak sokkal később, de szerintem nagy átlagban legkésőbb 3 hónapos korukra az osszes baba képes az éjszaka átalvására. az enyém hat hetes koráig kétszer is ébredt, hajnal 1kor és 5kor, és mind a kettőt egyik napról a másikra hagyta el, két egymást követő éjszaka, nagyon boldog voltam. kitartás, jól csinálod, nálad is hamarosan elérkezik ez az ido!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon jol esett a válaszod!
2009. dec. 12. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!