Tejérzékenység, hogy is van-ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ma kóstoltattam a kislányommal először sima bolti joghurtot, pár kanállal. Ez volt az első bolti tejtermék, amit kapott. A kérdésem az lenne, hogy ha érzékeny rá, akkor mikorra jelennek meg a tünetek? Ha holnapra semmi, akkor odadhatom neki a maradék joghurtot (nagyon ízlett neki, kért volna belőle még ma is...). És ha semmi probléma, akkor a kefírt, túrót, sajtot is kóstoltassam, vagy ha ízlik neki, adhatok egyszerre többet? Tejet még nem adok, azzal várunk még.2009. dec. 7. 17:05
1/1 anonim válasza:
először a túrót ajánlják.
De ha joghurtot kóstoltátok ...
A lényeg, hogy lassan. Egy pohárnyi joghurt egyharmadát add 3 napig.
Azután próbálj túrót, pár morzsát. fontos a fokozatosság.
Az ételallergiát megelőzendő mindig ezt kell követni.
fokozatosan. És nem minden nap.
Így szépen lassan hozzászokik az emésztő rendszer a következő fogáshoz. Mint tudjuk, a csecsemőnek minden új...
Devics Józsefné: Csecsemők szakácskönyve
étel alleria megelőzéséről az ő útmutatását használtam, és a hozzátáplálásról is
Babucim jó étvágyú, nem válogatós.
Saját kútfőből nem így csináltam volna ahogy a könyvben volt. Nekem mindenben segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!