Mik azok a "takaritással-tisztasággal"kapcsolatos intézkedések, amiket megteszel?
Nos, nem érzem magam kupisnak még a hozzászólások alapján sem. Inkább úgy érzem, hogy sok Anyuka van itt akiknek az az első hogy ragyogjon minden?!
Én 2-3 naponta porszívózok, ugyanakkor mosok fel. Minden hétvégén ágynemű húzás, wc- fürdő takarítás, portörlés és ennyi.
Nagyobb takarítás havi 1x van. De ablakot sem pucolok havonta :D
Én csak ecettel takarítok.Porszívózás ahogy kijön,heti 2-3x,felmosás heti 1x,portörlés szintén.
Nagyobb takarításig ritkán jutok el egyben,ezeket apródonként csinálom amikor van időm,energiám.
Én direkt nem mosok fel domestossal,szerintem rosszabb ha azon csúszik-mászik a gyerek.Az ecet pont elegendő fertőtlenítés,főleg itthon,ahol csak mi vagyunk.
A játszóház más,mondjuk mi amúgy is ritkán járunk,de beteges időben nem viszem oda a gyerekeket,mert nagyon könnyen összeszedhetnek akármit.
Az "immunerősítés" nálam az,hogy nyáron nyugodtan lehetnek koszosak,nem fertőtlenítem a kezüket mindenféle vackokkal.Persze kezet mosunk étkezés előtt,de volt már olyan,hogy fiam homokozás közben odaszaladt a kerti asztalhoz és lekapott róla valamit,koszos kézzel ette meg,ebből nem csináltam ügyet.
A 7-es hozzászólóval egyet értek!
Nálunk is van kutya, macska, imádjuk Őket, simogatjuk, szeretgetjük de KIZÁRÓLAG az udvaron. Mert egy kutyának ott a helye!
Én egy dologra lennék háklis, ha az ágyamon meg a szőnyegemen kutyaszőr lenne.... fúúúú, a hideg is kiráz. Mikor bejövünk az udvarról itt is kézmosás, átöltözés van.
Persze megengedem h pl. a kutya labdáját felvegye és dobálja neki, de tudja h nem kapjuk be a kezünket utána, és aztán kézmosás ha bejöttünk.
Nyáron hagyom simán homokozni stb. Szóval ezek nem aggasztanak. A kutya is tudom, hogy a mienk, sehova nem megy ki, fürdetjük stb. de mégis csak egy állat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!