Ti megengeditek/megengednétek a gyermeketeknek, hogy a boltban fizetés előtt "falatozzon"?
Egyre több helyen látom, hogy az anyuka simán odaadja kasszához érés előtt a babájának/gyermekének a péksütit, a csokit vagy bármit.
Mikor pedig odaérnek a kasszához, mutatják a fél kiflit.
Most ez a helyes? Én vagyok maradi?
Én úgy vélem, ha én, felnőttként ki tudom várni, hogy kifizessem, akkor a gyermekemet is következetesen kell nevelnem, mert utána meg majd nehéz lesz leszoktatni...
Hát, még mindig meglep ez az oldal. :) Hogy van ezen a világon élő ember, akit foglalkoztat, hogy a gyerek mikor bontja ki a kaját. Frenetikus. :)
No nem baj, tessék.
Sziasztok. Felnőtt, két diplomás, 27 éves nő vagyok, a férjem felnőtt férfi, orvos, a lányunk 2 éves (csak azért, hogy nehogy itt folt essék már a becsületen), és mindannyian iszunk néha a boltban fizetés előtt, és egyszer már egy csokit is megettem, meg egy joghurtot. A férjem számláján van egy karaván sajtrúd, a lányunkén pedig néha egy-egy csomag megbontott kölesgolyó. Sajnálom, tropa vagyok, megbántuk. :(
Ja, annyi még, hogy nem tervezem erről leszoktatni, egyebekben rendes-csendes-szófogadó, egyéb devianciát, személyiségzavart, disszociációt, pszichotikusságot nem észleltünk sem a kislányunk, sem magunkon. Igyekszünk továbbiakban a társadalom hasznosabb tagjai lenni.
Annyira tudtok dramatizálni, nagyon gáz. Jaj, hogy szar anya aki megengedi? Senki nem mondott ilyet, miért lenne szar anya. Simán bunkóság.
Már vártam, hogy jöjjön egy ilyen hozzászóló is, mindenhol van egy, akinek orvos a férje, diplomás. Persze. :D De attól még lehet bunkó. Hogy jön ez ide? Lehet egy sima gimnáziummal valaki emberibb, jól neveltebb, szóval ezt hagyjuk...
Nem is értem min megy a vita. Fizetés előtt TILOS megenni, meginni, amit utána megveszel. Mi nem érthető? És nem én nem engedem meg, hanem a hely, ahol megveszed utána. Senki nem mondja, hogy ellopod, csak nem tartod be a szabályokat, na innentől fogva nem az a normális, ha te megengeded magadnak vagy a gyerekednek, hanem az, ha arra neveled, hogy előbb kifizesse. Világos mint a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!