Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki szájmaszkkal a száján...

Van aki szájmaszkkal a száján megy bevásárolni mióta a h1n1 felbukkant?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de most a hétvégén voltam a Tesco-ba, és nem is egy ember jött velem szemben maszkban.
2009. dec. 7. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a múlthéten láttam egy nőt Nyírbátorban, aki szájmaszkot viselt. Azóta se láttam rajta kívül senkit aki hordana.
2009. dec. 7. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

szia

én sem veszek fel szájmaszkot,ha megyünk vásárolni.

viszont ha több embert látnék én is aki viseli,akkor valószínű,hogy felvenném ,de így hogy még én személy szerint nem láttam egy emberen sem,így még tök cikinek érezném,ahogy megbámulnak az emberek.....

amúgy 4 hónapos a babám.

2009. dec. 7. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Nekem 4.5hós a kislányom.Oltattátok magatokat?Na engem nem érdekel,hogy megnéznek-e,mert maszk van a számon:)
2009. dec. 7. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Debrecenben lakom, ezidáig egyetlen nőn láttam maszkot. Nem nézett ki cikin egyáltalán, de én még nem vettem fel. Mondjuk kerülöm a tömeget.
2009. dec. 7. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is Debrecenben lakom, a Müllerben a múltkor egy csaj sállal takarta az orrát, száját. Furcsa volt látni, de lehet,, neki van igaza.
2009. dec. 7. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a multkor a nyíregyi tescoban láttam egy idős nénit szájmaszkaban, a wc-ről mentem kifele, hát meglepődtem.

Én be vagyok oltva. 14 hónapos lányom nincs, de a 8 éves fiam is bevan. Bízunk benne, h nem kapunk el semmit.

Tavaly, mikor ilyenkor járkáltunk karácsony előtt, 3 hónapos volt a lányom, és akkor sem kapott/kaptunk el semmit.

2009. dec. 7. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

15.39-es vagyok.

Pontosítok.. :)

4 hónapos,és 1 hetes a babám.

Nem vagyok beoltva.

2009. dec. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!