Mindenki úgy érzi, hogy az ő babája a legszebb, legügyesebb, stb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:08
11/26 anonim válasza:
Igen, ez így természetes. Mindenki elfogult a saját gyermekével.
12/26 anonim válasza:
13 hónapos fiam nyolc fogából az első kettő már most kiáll:), mindent kicsit késön kezdett, örülök, ha magától leül az állásból és kapaszkodva lépeget, de azt is lábujjhegyezve:) a férjem csak annyit szokott mondani, hogy : fiam, hát olimpikon nem leszel, de a könyveket látom nagyon szereted, ez is jó kiindulópont! Amugy 10 szót már mond, elég korán, 9 hósan kezdte. Szóval biztos hogy nem ő a legügyibb, néha mosolygok is, hogy éppolyan kis esetlen néha, mint az unokabátyusa, aki 4 éves, de képes leesni a székről, mikor leszáll róla:)
13/26 anonim válasza:
Ez olyan dolog - most, hogy így elgondolkodtam rajta -, hogy lehet, hogy ha ránézek egy másik gyönyörű babára, megállapítom, hogy jaj de szép, talán szebb is, mint az enyém, de ezzel kész, ennyi.
Viszont, ha ránézek az enyémre, akkor elolvadok a gyönyörűségtől, nem csak a szépsége miatt, hanem pusztán azért, hogy Ő VAN, létezik, belőlem, belőlünk lett, arc az arcunkból, tekintet a tekintetünkből, és mérhetetlen büszkeséget érzek! :-))
14/26 anonim válasza:
Minden édesanyának, édesapának a saját gyermeke a legszebb. Még ha látom is, hogy más babája valamiben ügyesebb, vagy valamit szebben csinál, jobban gyügyög, számomra akkor is a sajátom a leglegeleg...
15/26 anonim válasza:
hogy ez milyen hülyeség.Hazudjatok csak magatoknak is,és másoknak is.
16/26 anonim válasza:
Én nem hazudok se magamnak se másoknak, 10 emberből 9 megállít és majd elájul olyan szép a kislányom. Vad idegenek, nem mindenkivel csinálják ezt. Mindenki azt mondja, hogy ritka gyönyörű gyerek.
17/26 anonim válasza:
velem is ezt csinálják,az én gyerekemre is ugyanezt mondják,és tényleg az mégis van nála biztosan még szebb. mégse mondom ezt.beképzeltség,és hazugság is.
18/26 anonim válasza:
Én úgy gondolom reálisan nézem a dolgokat. Nyilván van a kislányomtól szebb, ügyesebb, okosabb gyerek, de számomra és az apukája számára nincs. Mások számára is szép a gyerek, többnyire nem azzal kezdik idegenek, hogy de aranyos ez a gyerek, hanem hogy de gyönyörű kislány. Én abból látom, hogy gyönyörű, amikor hajat mosunk és vizes a haja, rátapad a fejecskéjére és csodálatos az arca, a hatalmas szemei. :) 18 hónapos kislány anyukája.
19/26 anonim válasza:
Te jó ég!! Miért beképzeltség a saját gyerekedről azt hinni hogy ő a legszebb. Egy csomó szemét, rossz dolog és egy rakás rosszindulatú hülye van a világban. Az egyetlen gyönyörű tiszta dolog az ember életében a gyermeke. És mindenkinek a sajátja a legszebb.
20/26 anonim válasza:
13,59 es te egy elmebeteg sznob paraszt vagy. annyit se érdemelsz hogy gyereked legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!