Mindenki úgy érzi, hogy az ő babája a legszebb, legügyesebb, stb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:08
21/26 anonim válasza:
A miért csudaszép, de láttam már ügyesebbet, pl. később kezdett fejet emelni és forogni, mint az átlag. De biztosan szuperokos lesz! :-))
22/26 anonim válasza:
13.59,és a többi kételkedő! Nézz már a gyerekedre és gondolkozz,képes vagy azt mondani hogy van nála szebb és okosabb? De szerintem nektek nincs is gyereketek.
23/26 anonim válasza:
15:28-as, meg ne haragudj, megértem a felháborodásod, de a te stílusod is hagy némi kívánnivalót maga után.
24/26 anonim válasza:
ne haragudj de
1 nem neked irtam ha annak nem tetszik akinek szol majd megvédi magát
2. amit mindenki szokott irni ha idegesit vagy felháborit ne olvasd el ugord át.
3. nem ilyen a stilusom, de legyen akármilyen is az nem tartozik rád.
4. okoskodó:-)
25/26 anonim válasza:
sznob:az előkelőket v. a szellemi élet kiválóságait majmoló, hozzájuk dörgölőző személy.
Na ki a tudatlan?biztos idevaló szidás volt.előbb talán olvass utána.És a stílusod tényleg nagyon alpári.nincs is épp ezért miért védekeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!