Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki úgy érzi, hogy az ő...

Mindenki úgy érzi, hogy az ő babája a legszebb, legügyesebb, stb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%

Aki erre nemet mond, szerintem lódít! :-))))

Ki tartaná a legszebbnek, legokosabbnak, legügyibbnek az én fiamat, ha nem én?

2009. dec. 7. 13:10
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
szerintem ez igy van rendjén:-)
2009. dec. 7. 13:11
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
Persze! És ez így is van! :-))
2009. dec. 7. 13:11
 4/26 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is mindenki a sajátját isteniti ahogy én is .
2009. dec. 7. 13:13
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mindenkinek a sajátja a leg-leg! Ezért nem értem, miért nevezik be sokan a babájukat szépségversenyekre.
2009. dec. 7. 13:13
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Hát hogy a viharba ne!!?:))

A legszebb,legügyesebb,legokosabb a legleglegleg!

Legalább is nekünk aztán ,hogy más mit gondol....

2009. dec. 7. 13:15
 7/26 anonim ***** válasza:
68%
nem lódítok,de én ilyet sose mondanék,sose írnák le.Láttam már sokkal édesebb babát is,ügyesebb is van,és ez így van rendjén.az első babámmal se voltam elfogult sosem.Most sem vagyok az.Nagyon okos,és gyönyörű baba,de sok mindent ugyanakkor csinál mint a letöbb kortársai,persze van amibe kitűnik,de van amibe nem.körülöttem minden gyerek megy már.mi 11 hónaposak vagyunk és egyszerűen nem akar egyedül menni,segítséggel,kapaszkodva igen,de egyedül még nem,de nem is erőltetem.nekem sokkal jobban esik idegenek dicsérete,vagy a védőnő,orvos elismerő szavai.de pontosan tudom,hogy mindenkinél van szebb és jobb és ügyesebb is.hülye vagyok,vagy hazudok?nem hinném,de gondolom le leszek pontozva.
2009. dec. 7. 13:17
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
Imádom a gyermekemet, de én láttam már nála szebb és ügyesebb kisbabát is. Attól függetlenül én úgy szeretem ahogy van, ahogy kinéz, amit csinál, stb. stb. és nem fogom arra nevelni, hogy ő tökéletes, mert olyan ember nincs :-)
2009. dec. 7. 13:19
 9/26 anonim ***** válasza:
37%
hja
2009. dec. 7. 13:27
 10/26 anonim ***** válasza:
52%

Én mindig azt mondom, hogyha azt mondja valaki, hogy látta ennek meg annak a babáját, és az enyém sokkal szebb, hogy az én lányomat nem kell a többi babához hasonlítani, mert azok is biztos szépek, de az enyém a leggyönyörűbb. :)

Én még nem láttam az enyémnél szebbet és nem is kerestem, a férjemmel is így vagyok

2009. dec. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!