Kislanyom 7 honapos probalkozik felulni egyedul de meg nem sikerul neki kinel mikor sikerult eloszor?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 12:46
1/8 anonim válasza:
Nekem 5 hónaposan próbálkozott vele és 6 hósan már stabilan ült. Most 10,5 hós és lassan már menni fog.
2/8 anonim válasza:
A fiam 6 hónaposan már stabilan ült.
Amúgy nyugi, még 7 hónaposan is ráér vele, nincs elkésve semmivel a babád.:)
3/8 anonim válasza:
A fiam 6 hónaposan egyedül felült, és stabilan ülve maradt, 8 hónaposan gyorsan mászott, most 10 hós, és lépeget kapaszkodás nélkül. Egyébként ez nagyon változó, pl. a lányom (4 éves) 11 hónapos korában lépegetett úgy, hogy fogtam a kezét, ő csak 9 hónaposan ült fel egyedül.
4/8 anonim válasza:
A fiam 8 hónaposan ült fel magától, ugyanekkor állt fel és kezdett kapaszkodva lépegetni. 11 hónaposan stabilan járt. 7 hónaposan max az oldalán fekve könyökölt (mint aki napozik :) )
5/8 anonim válasza:
Ha már próbálkozik a felüléssel, akkor legkésőbb egy-két hét múlva sikerülni is fog neki.
6/8 anonim válasza:
Az én kislányom 8 és fél hónaposan ült fel először.
7/8 anonim válasza:
Hogy próbál felülni?
Három fekvésből, vagy négykezlàb állásból?
8/8 A kérdező kommentje:
5 honapos koratol ul 6 honaposan mar stabilan ul hason fekszik es aztan oldalra fordul konyokol es ugy probal felulni csak meg nem jott ra hogy kell :)
2014. febr. 6. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!