1 éves múlt a keresztfiam és a teájába tehetünk gyümölcscukrot vagy szőlőcukrot? Melyiket lehet?
szia! gondolom a pikwick gyerekteát issza a babád, nem gyümölcsízű feketeteát, ami miatt az egyik kedves válaszoló ledorongolt...
az én fiam sem itta meg korábban csak a granulátumosat. most ő is gyerekteát kap, már üresen. az én trükköm az volt, hogy az elkészült teához öntöttem egy kis feketeribizli-alma babagyümölcslevet, amitől édeskésebb lett. majd fokozatosan elhagytam az "adalékot".
egy barátnőm a gyerektába is rakott egy ideig granulátumot, mindig egyre kevesebbet, így a lánya szépen leszokott az édesítésről.
szerintem Te is próbáld meg, akár pici cukorral kezdve, a fokozatos "leszoktatást". ha nem megy, akkor sincs tragédia. gondolom egyéb édességgel (bolti krémtúró, csoki, édes péksütemények - szerintem ezek károsabbak, mint egy épp hogy édeskés tea) nem traktálod és már mostok fogat is :)
1 éves fiú anyukája
Én rendes cukrot teszek bele mert máskép nem isza meg.Tudom hogy nem jó, majd itt olvastam hogyan is lehetne leszoktatni róla.
Nos egy picikét szerintem tehetsz bele. Éppen hoyg kissé édes legyen hogy elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!