Mitől lehet, hogy 1 éves babám éjszaka felsír, visszaaltatom ölben, de amikor berakom az ágyába azonnal felébred és sír?
véletlenül elküldtem
szóval a plüsst és a pólómat, még énekelgettem neki, aztán kijöttem. Összesen 10 percet voltam bent. Reggel 3/4 8-kor kelt. Éjszaka egyszer sem!!! Nem tértünk magunkhoz... Tegnap este volt a 3. ilyen este. Átvittem a szobájába, betettem az ágyába, és egy hang se volt! Kicsit hentergett, játszott még (nem volt annyira álmos mint előző nap), de aztán 20 perc ének után végül elaludt (lehet, h egyedül is hagyhattam volna, de még nem mertem) Éjszaka ébredt: fél 12-kor, fél 4-kor, fél 7-kor, végül fél 8-kor felébdredt teljesen. Ebből a fél 4-es visszaaltatás tartott a legtovább kb 20 perc, de szerintem megint foga kínozta.
Egyszóval: kicsit bánjuk, h nem próbáltuk előbb, nem gondoltuk volna, h ennyire sikeresek leszünk... egy fontos szabályunk van: nem vesszük ki az ágyból, bárhogy sír (ha hányt volna,azért kivettem volna). És megértette, h most ágyban van alvás. Nagyon okosak ám.
Szerintem éjjel ne ölben altasd vissza, hanem ne is vedd ki, hidd el vissza fog aludni. Bár én sem hittem volna... :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!