Ha én beoltatom magam, akkor a babám tejen keresztül védett lesz, ha át megy az ellenanyag amit termel a szervezetem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 08:32
13/20 anonim válasza:
A mi doktornénink szerint is átmegy.
14/20 anonim válasza:
ÁNTSZ és dokik szerint átmegy az ellenanyag. De már az is jobb, ha 70-80%-ban biztosan te nem adod át neki! Mindent megteszek a babámért!!!
15/20 anonim válasza:
átmegy az általad termelt ellenanyag. ezért fontos a szoptatás, mert a pici baba minden ellenanyagot megkap, amit az anya akkoriban termel, amikor szoptatja!!
16/20 anonim válasza:
Végre az utolsó okosan válaszolt! Annyi itt az "okoskodó" ember. Ezért nem jövök ide többet! Franc se kíváncsi erre a sok idióta válaszadóra, aki azt hiszi tud jó tanácsot adni, közben meg IQ20. Pedig fontos kérdései vannak sok anyukának...Sorry az offért.
17/20 anonim válasza:
Új influenza oltás és szoptatás
Szoptatás ideje alatt a védőoltás beadható, sőt a 12 hónap alatti csecsemők védelmére a környezetükben élők beoltása javasolt. A védőoltás után az anyai szervezet által termelt ellenanyagok bejutnak a csecsemő szervezetébe is az anyatejen keresztül, így a baba is védettebbé válik a fertőzéssel szemben.
18/20 anonim válasza:
Én 3 nappal a szülés előtt oltattam be magam. A dokim szerint a placentán nem ment át az ellenanyag, vagy csak nagyon kis mértékben, de az anyatejjel átmegy, az tuti.
19/20 anonim válasza:
Átmegy, passzív védelmet kap, de ez nem olyan mitha be lenne ő is oltva, de több a semminél.
20/20 anonim válasza:
22 órás. Pont rád gondoltam, mikor ezeket írtam.IQ20.:))) Sajnálom, hogy esténként unatkozol, kívánom, hogy legyen jobb elfoglaltságod, ha van melletted pl. egy férj!:))) Szegénykém....Ne törd magad a válasszal, nem nézem meg!:)))Inkább a kérdésre szorítkozz legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!