Akik bérelnek babamérleget, tőlük kérdeznék?
Figyelt kérdés
Mennyiért bérlitek havonta? Nem egyszerűbb megvenni 10-15ezerért? Meddig szükséges használni?(azért kérdezem,mert nem abban a kórházban fogok szülni ahol bérelném és nem tudom mennyire macerás ez havonta,ráadásul a kórház sem itt van közel.Gondolkodom a sajátban inkább.2014. febr. 2. 11:03
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! Ha jó evő lesz,akkor nem kell a mérleg,csak akkor ha gond lesz az evéssel?
2014. febr. 3. 22:18
12/13 anonim válasza:
Én vagyok az, aki le akar beszélni.
Kisvárosban lakom, mégis ha bemennék egy üzletbe, ahol mérleg bérbeadással foglalkoznak, egyet biztosan tudnék azonnal szerezni. Előre kár felszerelkezni vele, mert lehet, hogy a babád rengeteget fog enni, már ránézésre jó súlyban lesz, és feleslegesen áll a mérleg nálatok. Ha már mindenképpen pénz akarsz költeni, inkább légzésfigyelőbe ruházz.
Egyébként nálunk rengeteg helyen lehet bérelni ilyen dolgokat, még patikában is, úgyhogy ha mégis mellette döntesz (bár tök felesleges), kérdezz rá máshol is. A közeletekben is lehet, hogy van ilyen üzlet.
Jó babavárást!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Megkérdezem mindenképp máshol is,nem is tudtam,hogy lehet patikában is bérelni. Már mindenünk van amúgy :)
2014. febr. 4. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!