Akik bérelnek babamérleget, tőlük kérdeznék?
Mi 2500 Ft-ért béreljük havonta (Budapest), de a minimális bérlési idő 7500 Ft. Én elég drágákat láttam bababoltokba, annyira meg nem jártam utána, hogy olcsóbbat keressek, eredetileg nem is akartam mérleget, de aztán folyton mindenki azt kérdezgette milyen súlyú a baba és mennyit eszik, így megtörtem és gyorsan béreltünk egyet, mert ez egyszerűbb és gyorsabb volt, mint keresni egy jó árút és megvenni. (Házhoz hozták pár óra alatt.)
Ha úgy gondolod, hogy tovább is használnád és megér neked ennyit, vegyél egy sajátot, tényleg nem nagy a különbség árban.
Nem akarlak lebeszélni, de ha nem lesz probléma a babáddal (keveset eszik, nem gyarapszik), akkor kár mérlegre pénzt kiadnod. Mindenhol ezt sulykolják az emberbe, még a kórházban is ezzel nyaggattak, hogy mennyit evett a baba... Amíg jókedvű és eszik rendesen, minek méricskélni? Én az első babámnál kaptam egyet kölcsönbe, és majd' megőrültem, hogy a mérleg nem annyit mutatott evés után, mint azt az okosok a nagykönyvben megírták. Vissza is adtam sürgősen. És a mérleg nélkül is evett a lányom annyit, amennyit akart, hol többet, hol kevesebbet, és szépen fejlődött. A második már nem ilyen, alig evett, annak a felét is visszahányta. De nem méregettem őt sem, pedig volt, hogy egy hónapban nem hízott egy grammot sem. És most jó evő, bár soha nem lesz kövér szerintem. Elég az, ha havonta a dokinál lemérik, csak idegesíteni fog a mérleg.
De ha mindenképpen venni akarsz, használtan vegyél szerintem is, ne újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!