Nagyon elkéstem a játszószőnyeggel?
Az én lányom 3 hónapos volt, mikor kapott egyet. Most 6 hónapos, néha még játszik rajta, de már nem a fellógatott játékok érdeklik, hanem hogy hogy tud keresztül menni rajta...
Igazából Te érzed, hogy meddig használnátok. Ha már "menős" a manó, akkor szerintem nem érdemes...ha még inkább egy helyben szeret lenni, akkor ne hagyjátok ki, mert hasznos és jó dolog!
Szerintem azok a legjobbak, amiken tükör meg húzogatós dolgok is vannak, esetleg zenéljen, bár ez is gyereke válogatja. Az én lányom pl megijed a hangos zenétől...
Szia!
Szerintem sem nagyon érdemes már venni, mert hamarosan már kúszik-mászik nem marad meg rajta. inkább nézz neki valami olyat ami leköti. Pl: Fisher Price mászógolyó, nagyon aranyos, az én lányom szereti(6 hós), vagy rugós hintát. ezek persze nem olcsóak, de én a teszvesz-en, vaterán vásárolok többnyire, és itt az eredeti ár töredékéért meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!