Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok valami DRÁGA, de...

Ajánlanátok valami DRÁGA, de emellett hasznos játékot karácsonyra 14 hós fiúnak?

Figyelt kérdés

Apósom venné a kisfiamnak, akit gyűlölünk a férjemmel (az 1. szülinapját is elfelejtette...), és elhatároztuk, minden éveben megvetetjük vele az egyetlen unokájának azt, amit mi drágának tartunk. Neki nem számít az ára és ehhez szeretnénk hozzászoktatni. Tavaly karácsonyra 18e-ért multifunkciós pihenőszéket kértünk tőle és nagyon bevállt - a szék is (most hintázik vele), valamint egy szava sem volt az árára. Van néhány ötletem, de hátha írtok valami jobbat. :-)

Ne a hozzáállásommal kapcsolatban írjatok, hogy vajon miért lehetek ilyen szemét. Egy teljes honlap kevés lenne ahhoz, hogy leírjam a miért-jét, és sajnos megvan az okunk rá...

Köszönöm előre is!

2009. dec. 5. 22:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
34%
Te tényleg ne sz@rj be,mert már így is bűzlesz.
2009. dec. 7. 12:30
 32/33 anonim ***** válasza:
43%
Ez egy kUrv@ jó kérdés így karácsonyra!!! Szeretet, megértés, elfogadás és a melegség járja át. Minden tiszteletem az ilyen embernek! BÉKÉS, mondom békés karácsonyt kívánok Neked, 'kedves' Kérdező.
2009. dec. 7. 13:46
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vagyunk jóban apósommal,olyanyira hogy 1 szer látta 17 hós unokáját.tegnap küldte a mikuláscsomagot,férjem pedig visszaküldte neki.sztem sokkal jobban fáj ez,minthogy drága vackokat vetetsz meg.de nem itéllek el.
2009. dec. 7. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!