Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok valami DRÁGA, de...

Ajánlanátok valami DRÁGA, de emellett hasznos játékot karácsonyra 14 hós fiúnak?

Figyelt kérdés

Apósom venné a kisfiamnak, akit gyűlölünk a férjemmel (az 1. szülinapját is elfelejtette...), és elhatároztuk, minden éveben megvetetjük vele az egyetlen unokájának azt, amit mi drágának tartunk. Neki nem számít az ára és ehhez szeretnénk hozzászoktatni. Tavaly karácsonyra 18e-ért multifunkciós pihenőszéket kértünk tőle és nagyon bevállt - a szék is (most hintázik vele), valamint egy szava sem volt az árára. Van néhány ötletem, de hátha írtok valami jobbat. :-)

Ne a hozzáállásommal kapcsolatban írjatok, hogy vajon miért lehetek ilyen szemét. Egy teljes honlap kevés lenne ahhoz, hogy leírjam a miért-jét, és sajnos megvan az okunk rá...

Köszönöm előre is!

2009. dec. 5. 22:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
szia.Úgy egyébként nem lehetne csak a kérdésre válaszolni?A kérdező olyan amilyen,nem nektek kell vele együtt élni!!A kérdés az volt milyen drága játékot kéne a babának venni.Tegnap nézegettem a neten egy micimackós játszóasztal,nagyon szép,de nekem elérhetetlen 18 ezerbe kerül.szinte minden van rajta mi a babának kell.de ha nem egy dolgot akarsz neki venni vegyél több aprót.egy tanuló robotot,vagy ilyen iteraktív tanulójátékokat.én csak áhítozok ezekre,ha te megteheted vegyél ilyet.
2009. dec. 6. 12:04
 22/33 anonim ***** válasza:
29%
Hát nekem hozzáfüzni valom annyi van ehhez a dologhoz hogy Istenem hová sülyedt ez a világ és hogy ilyen emberek vannak.Remélem olvasod a szép kommentjeidet kérdezö büszke lehet sok szép választ kaptál:D Akit utálunk azt utáljuk de ezt már nem is tudom minek nevezni.Irjál ám kérdezö te is kommentet.......
2009. dec. 6. 15:06
 23/33 A kérdező kommentje:

:-) No komment azoknak, akik annak ellenére, hogy kértem, hogy ne a helyzetről ítélkezzenek, mégis megteszik. Én csak jót röhögtem rajtatok! Szerencsére semmit nem vettem magamra, hiszen ha mondjuk lenne eg ynapom, hogy elmeséljem bárkinek a történetet (ami nagyon nagyon kacifántos), akkor lehet, hoyg közben még hajtogatná, amit pl. ide írt (mi vagyunk a hülyék, változtassunk, stb.), de a beszélgetés végére már azt mondaná, hoyg igen, maximálisan megértelek. Mint ahogy ez jónéhány barátnőmmel pontosan így történt. De mivel itt nem az ember problémáit vesézzük ki, nem érzem úgy, hoyg nekem a hozzáállásomat kellene részleteznem. Eszméletlenül fáj az egész történet, de túl kellett rajta lépnünk, nem rajtunk múlik a viszony jelenlegi állapota...

A kérdés kiírása, hoyg miért írtam akkor kommentet... Kedves DRága Kötözködő Válaszoló! Arra ugyan nem gondolkodtál, hogy ha úgy írom ki a kérdést simán, hoyg drága ajándék tippeket kérek, akkor mindenki elkezd bombázni, hyogy minek drága ajándék, nem kell drága ah ez meg az az olcsó milyen jó... Akkor pontosan nem kaptam volna használható válaszokat, ezért írtam a pár sor kommentet, hiszen nem az ilyen jellegű válaszokra voltam kiváncsi. Vagy rosszul rémlik, hogy a kérdés kiírása előtt ott van, hoyg minél pontosabban fogalmazd meg a kérdésedet, hogy ne kapj sok haszontalan választ?

Akik a kérdésemre válaszoltatok - nagyon köszönöm!

Akik meg rosszmájúskonak meg kritizálnak - tartsátok meg ezt Magatoknak, hiszen itt mi kérdéseket teszünk fel és a KÉRDÉSRE várjuk a válaszokat, nem pedig jó magyar szokáshoz híven károgásokat olvasni meg másokban a hibát lesni! De nem baj, tartozzatok Ti csak azokhoz, akik ilyenek, hiszen ezeknek az embereknek az élete sokkal fájdalmasabb a rengeteg kesergés miatt. Csak ezen az oldalon a kérdezőket hagyjátok békén, akivel nem értetek egyet. Itt nem egyetérteni meg vitatkozni kell, hanem a kérdésre felelni, vagy ha nem tudsz, továbblapozni.

2009. dec. 6. 15:20
 24/33 A kérdező kommentje:

Kedves 15:06-os!

Arra ugyebár nem is gondolsz, hogy esetleg az embernek több dolga van annál, hogy folyton a gép előtt üljön várva a pillanatot, hogy mikor a tökéletes pillanat válaszolni végre...

1 nap 1 alkalommal tudok valamit megnézni, illetve reagálni rá - és ez most volt, nem korábban. :-)

2009. dec. 6. 15:25
 25/33 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kérdezö!

Erre nem is gondoltam hogy nem üldögélsz egész nap ott.Csak azt hittem nem válaszolsz semmit a kommentekre.

Nekem van egy ötletem mivel fosztjátok ki a nagypapit:kérjetek a gyereknek egy pár millás kocsit,biztos örülni fog :D Na minden jot meg sok Drága ajándékot.

2009. dec. 6. 17:36
 26/33 anonim ***** válasza:
41%
Kedves utolsó válaszoló.Nekem is van egy ötletem:húzz el melegebb éghajlatra,ha már nem tudsz segíteni.És tudod mit?Ne ítélj,h ne ítéltess!Sok okoska!Ha meg nem tudjátok értelmezni a kérdést,ne itt rontsátok a hangulatot!
2009. dec. 6. 18:21
 27/33 anonim ***** válasza:
63%
Muszáj játék?Nem lehetne már valami hasznosabb,amit később is fog tudni használni,én tuti számlára kérném a pénzt,mert az a gyerek még lesz nagyobb is
2009. dec. 6. 19:20
 28/33 anonim ***** válasza:
2009. dec. 6. 19:39
 29/33 anonim ***** válasza:
63%

Ne is haragudj, de a boltok polcai leszakadnak a gyonyorubbnel gyonyorubb, dragabbnal dragabb cuccoktol.

A neten is talalsz rengeteg jo draga ajandekot.

Nem igaz, hogy nem tudsz valasztani.

Mindenkepp hasznosat vegyetek, ami sokaig jo es hasznos lesz.

En mondjuk egy nagyon szep, mutatos, hasznos gyerek agyat kernek az IKEA-bol mindenfele tartozekaval egyutt.

2009. dec. 6. 19:55
 30/33 anonim ***** válasza:
65%
Ne ítélj,h ne ítéltess.Minö bölcsesség.Be ne sz@rjak
2009. dec. 7. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!