Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok valami DRÁGA, de...

Ajánlanátok valami DRÁGA, de emellett hasznos játékot karácsonyra 14 hós fiúnak?

Figyelt kérdés

Apósom venné a kisfiamnak, akit gyűlölünk a férjemmel (az 1. szülinapját is elfelejtette...), és elhatároztuk, minden éveben megvetetjük vele az egyetlen unokájának azt, amit mi drágának tartunk. Neki nem számít az ára és ehhez szeretnénk hozzászoktatni. Tavaly karácsonyra 18e-ért multifunkciós pihenőszéket kértünk tőle és nagyon bevállt - a szék is (most hintázik vele), valamint egy szava sem volt az árára. Van néhány ötletem, de hátha írtok valami jobbat. :-)

Ne a hozzáállásommal kapcsolatban írjatok, hogy vajon miért lehetek ilyen szemét. Egy teljes honlap kevés lenne ahhoz, hogy leírjam a miért-jét, és sajnos megvan az okunk rá...

Köszönöm előre is!

2009. dec. 5. 22:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%
A 22.27-nek,és a 22.34-nek szántam.Bocsi!
2009. dec. 5. 22:54
 12/33 anonim ***** válasza:
45%
Nem nagyon értem, hogy mire is kéne irigykedniük? Az utált nagypapára? A családon belüli gyűlölködésre. Hát ez nem irigylésre méltó.
2009. dec. 5. 22:57
 13/33 anonim ***** válasza:
51%
Én azt nem értem mért kell leszúrni a kérdezőt!!Azok olyan undoritó ha ismeretlenül bele magyaráznak más életébe és még ilyen szavakat is használnak rá.Igenis h használja ki ha van ilyen lehetösége és nem ö fogadja el hanem a kicsi.Amúgy meg szerintem senkinek nincs bele szólása a dolgaikba nem tudom ti mit szólnátok ha a ti dolgotokba szólnának bele.Ök tudják mért teszik.Bocsi az offért.Amugy sztem a brendonban biztos találtok valamit ami hasznos és drága mert nem éppen olcsó bolt.
2009. dec. 5. 23:03
 14/33 anonim ***** válasza:
43%

Hajrá csajok! Ennyi számító dög egy rakáson.... Tényleg, mire is kellene irigykednünk? A jellemtelenségedre?

Egyébként minek írta oda a felesleges kommentet, elég lett volna maga a kérdés, akkor nem kapná az ívet!

Gusztustalan vagy, kérdező, és azok is, akik támogatnak a jó ötletedben, mely szerint olyan embertől csikarsz ki ajándékot, aki gyűlösz!

Nálunk ez nem divat.

Most reménykedsz, hogy le tudjátok venni az öreget valami DRÁGA ajándékkal? Akármi is a történeted, mocsok vagy.

Sajnálom, pontozzatok le, nem bírtam megállni szó nélkül!

2009. dec. 5. 23:11
 15/33 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező! Legközelebb a kérdésed és a kommented kicsit "elferdítve" tedd fel, mert különben megtalál a sok becsületes, jellemes, tökéletes, tisztességes anyuka, akik a frusztrációikat itt élik ki, mert itt egy kérdést nem lehet úgy feltenni, hogy ne szálljon rá a sok hülye , idióta okoskodó. Sajnos ez az oldal miattuk egyre színvonaltalanabb, használhatatlanabb. :( Ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna valaki, csak utálkozni jönnek is, alaptalanul ítélkezni. Normális, intelligens ember nem ítélkezik alaptalanul, azt sem tudják miről van szó. Én tényleg sajnálom, hogyez az oldal, vagyis inkább a "babák" kategória ilyen lett, mert amikor még a "teherbeesés és terhesség" topikoknál tartottam, ott még nem voltak ilyen utálatos, buta válaszolók, hanem ott összetartás van. Legalább ott :)

Bocs a hosszú offért.

2009. dec. 5. 23:33
 16/33 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is vetesd meg a gyermekednek azt, amit te nem tudsz. Hadd oruljon a picur! Nincs abban semmi rossz, ha a nagypapa draga ajandekot vesz, ha megteheti. Ha nem akarna, ugyse venne meg. Ti meg a gyermeketekkel orulhettek.
2009. dec. 6. 00:31
 17/33 anonim ***** válasza:
37%

23:33

Összetartás??? Te miről beszélsz? Adva van egy nő (a kérdező), akinek karácsonykor, a SZERETET ünnepén az a legnagyobb problémája, hogy hogyan szedje le az apósát, akit amúgy gyűlöl! És ezt le is írja! Ne haragudj, de egy normális embernek ettől igencsak kinyílik a bicska a zsebében!! Milyen emberek vannak a világon? Nem a kérdést kell elferdítve feltenni, a világ van elferdülve, hogy ennyi válaszolóból max. 3-nak fordul ki a bele a gusztustalan, jellemtelen, számító anyukától, aki sajnos a gyermekét is erre neveli!

A rokonságunkban van egy hasonló nő, a gyereke is ilyen lett!

Tudod mit? Én inkább reménykedem abban, hogy TALÁN elgondolkozik egy kicsit a kérdező, hogy a bosszúját nem így kellene kifejezni! Akkor már nyertem - ha nem is pontot - mert az nem nagyon érdekel :))

Örülj neki, hogy a te s*ggnyaló válaszod 100%-ot kapott, csak így tovább!

2009. dec. 6. 09:27
 18/33 anonim ***** válasza:
33%

Még annyit hozzátennék, hogy SZÉGYELLJÉTEK magatokat, te is, meg a kérdező is, és mindenki, akit ilyen nagyszerű jellemvonásokkal áldott meg a sors! Amúgy nyugi, visszakapjátok majd a saját menyetektől, vejetektől, tudjátok, a gyűlölet öröklődik.

Na csók!

2009. dec. 6. 09:34
 19/33 anonim ***** válasza:
63%

Sztem meg naggyon jó:)

Én is ezt csinálnám a kérdező helyében az tuti:)

Egyáltalán nem botrányos, és ha megteheti miért nem "húzná" le az utált nagyapit, amire nyilván megvan az oka:)Jót mulattam ezen, na meg azokon a válaszadókon akik mélységesen elitélnek:)

Mindenképp márkás viszont hasznos játékokat vetetnék, vagy elkérném a pénzt amit a gyerekre szánt és vennék neki szép ruhákat!

üdv

2009. dec. 6. 10:11
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan, nem tudom megállni, hogy ne írjak. Seggnyaló sosem voltam, pláne úgy, hogy nem is ismerem a kérdezőt. Kérlek tartsátok tiszteletben a véleményem, miképp akkor én is így teszek ! Te /ti így gondolod / gondoljátok, és kész, ennyi. Nálunk a családban szerencsére nincs ilyen probléma, de sajnos az ismerőseim körében előfordulnak gázos dolgok...
2009. dec. 6. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!