Mikortól érzi magát jól egy baba a járókában?
Figyelt kérdés
Most 3 hónapos, most tudnék olcsón venni.2014. jan. 31. 15:24
11/18 anonim válasza:
hát sok baba sosem szokja meg van aki meg elvan benne vlamennyit. azt ne várd hogy hosszan el legyen majd benne. De téyn hohy hasznos ha épp nem tudsz rá figyelni pár percig. de azt en várd hoyg te fözöl 1 órát és ö addig el lesz benne mert arra szinte semmi esély sincs.
12/18 anonim válasza:
1,7,9-es vagyok
Hogy hogy hova teszem míg nem tudok rá figyelni?Míg picik voltak hordozó/pihenőszék a konyhába mentem,vagy bent hagytam a szobába játszó szőnyegen.Mikor nagyobbak úgyis jöttek utánam mindenhova...
Amúgy meg szerintem csak meg kell tanulniuk az alapvető "szabályokat" mit lehet,mit nem és elvannak egyedül.Oké,ne órákra tűnök el mellőlük,de most 3 és 1 évesek és tök jól elvannak együtt a szobában míg főzök...megtanulták.
13/18 anonim válasza:
Enyém ordított, mint a sakál, ha a közelébe vittem a járókának, úh nálunk azok a tárgyak kerültek bele, amiktől távol akartuk tartani.
14/18 anonim válasza:
Az én fiam játékszőnyegen volt 6 hetes koráig, aztán nagy fajárókát kapott 4 hónaposan és abba tettem bele a játékszőnyeget. Imádja. Leszedhető a járóka 3 pálcikája így még érdekesebb neki, hogy ott kifér és addig gurgulázik, míg már csak derékig van bent :) a kiságy alvásra való, nem arra, hogy porszívózás közben berakjuk a gyereket. A járóka pedig játszásra. és épp akkor nem fejlődik a mozgása, ha hordozóba meg pihenőszékbe rakjátok. Na de mindenki maga tudja. én tuti megvenném a helyedbe!
15/18 anonim válasza:
A járóka csak akkor korlátozza a mozgásfejlődésben, ha állandóan abban van. Persze, hogy kell, hogy szabadon legyen, de azért kárt nem tesz benne, ha abban van.
16/18 anonim válasza:
Kaptunk egy járókát, de egyszer sem volt benne a fiam. Nem vagyok a híve, csak akadályozza a gyereket a mozgásfejlődésben, mert sajnos a szülő hajlamos rákapni, hiszen milyen jól elvan benne a gyerek, ő meg nyugiban tudja csinálni a dolgát (tisztelet a kivételnek). Míg kicsi volt eljátszott a játszószőnyegen, később úgyis jött utánam, nem kellett sehová sem tenni, míg csináltam a dolgomat.
17/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Nem mindegy, hogy milyen járóka. A miénk fa járóka volt, amiből kilátott a gyerek. A nappaliba tettem, onnan látott, ha főztem, takarítottam, vasaltam, és közben tudtunk "beszélgetni". A kiságyból nem látott volna. Később persze, amikor már mászott, főleg mikor járt, már egyre kevesebbet volt benne.
18/18 anonim válasza:
Nem vagyok hiperanyu, de nekem is olyan ketreces érzést adott a járóka! Amíg nagyon pici volt a hordozóban volt a konyhában! Amikor nagyobb lett, leterítettem egy plédet a közelemben!
Most két éves, baromi aktív, de ha nagyon akarok, meg tudok főzni mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!