Mikortól érzi magát jól egy baba a járókában?
akkor inkább vegyél játszó szőnyeget.Egy 3 hónapos azt is élvezi,mert lógnak le róla játékok,viszont mikor elkezd mocorogni le tud róla jönni, a járókában meg bezárva van.
1.
ha főzöl minek kell járókába tenni,főleg egy 3 hónapost??
Én takarítani is úgy takarítok,hogy csak a felmosás idejére teszem be a kicsit a kiságyba(1 éves).
Van egy 3 évesem is, őt se zártam soha el,szépen megtanulta hogy míg főzök lekösse magát,míg takarítok,pl porszívózok ül az ágyon és játszik...
Ha venni akarsz nem is értem mi a kérdés,hiszen most tudsz hozzájutni jó áron!!De szerintem fölösleges...mert míg nem mozog addig amúgy sincs vele "gond",ha már mozog nem szerencsés a járóka,mert csak hátráltatja a fejlődésben!!Ha végképp muszáj betenni valahova kis időre,arra ott a kiságy!
Aki ennyire járókaellenes, az hova teszi a gyereket, amíg nem tud rá figyelni?
Amúgy a járóka újszülött kortól jó, ha állítható a magassága.
Én napkózben abba tettem a gyerekeimet, és a nappaliban, vagy konyhában voltunk. Később pedig arra használtam és használjuk, hogy szükség esetén beletesszük a picit, ha nem tudunk rá figyelni. Teljesen rendben van a mozgásfejlődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!