Most kezdtük a hozzátáplálást és fáj a pocakja 4 hónapos babámnak. Mivel enyhíthetném a hasfájását?
Köszönöm!
Igen,elég rosszul esik amikor az embernek nekiesnek.Én már megjártam a magam kálváriáját amiért nem tudtam szoptatni(egy betegség miatt).Akinek van teje ezt a bánatot és tehetetlenséget el sem tudja képzelni.Nem,hogy együttérezne még rúg is az emberen egy nagyot.Az almát én is magam csináltam,de attól is sírt.A barackot és a sütőtököt azt bébiételként adtam.Nem is erőltetném,de a tápi meg nem nagyon eszi.Napi 4x100 ml hajlandó elfogadni belőle.Az meg az ő korához képest kevés táplálék.:(
Ismét 8.50.
Keverd a gyümölcsöt a tápszerbe és add cumisüvegből! Pl banánturmix vagy ilyesmi.
10:01-es vagyok!
Nem akartam viszályt szítani, úgyis sok a mogorva beszólás ezen az oldalon (is). Csak azért írtam ezt le, mert az első 5 hozzászólóból 4 nem válaszolt, vagy kérdezett vissza, hanem rögtön ítélkezett.
Még egyszer bocsi, általában nem vagyok képes tartani a számat.
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom a tápszerbe keverni ha másképpen nem megy!
Talán úgy nem terheli annyira a pocakját,vagy nem lesz annyi sava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!