Most kezdtük a hozzátáplálást és fáj a pocakja 4 hónapos babámnak. Mivel enyhíthetném a hasfájását?
Sajnos szoptatni nem tudok.Már 3 hetes kora óta tápszeres.Tejallergiája van ezért gyógytápszert eszünk.Sajnos az elmúlt egy hónapban semmit sem hízott.Tápszer nem tudok cserélni,mert a piacon kapható összes gyógytápszert kipróbáltuk és csak ettől nincs allergiája.De most már sajnos ezt sem akarja elfogadni ezért javasolta a gasztroenterológus,hogy kezdjük el a hozzátáplálást.
De mint a kérdésben is írtam fáj a pocakja tőle.Ezért kérdeztem amit kérdeztem.
Ha tehetném nem kezdtem volna el még én sem.De sajnos nálunk nem olyan egyszerű,hogy cicit be és ott a tejcsi fél éves koráig.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nagyon szomorú, hogy a szoptató anyukák egy része infó hiányában is nekiugranak a korán hozzátápláló anyukáknak. Én is megkaptam ezt anno - pedig örökbefogadóként nem sok esélyem volt szoptatni - amikor tettem fel itt kérdést. Higgyétek el, nagyon tud fájni, hogy az ember a legjobbat akarja a csemetének, mégsem tudja megadni! Az elveket mi is ismerjük! :-(
Kérdésre válaszolva. Próbáld megkeresni, mi az, amitől nem fáj. Én házilag készítem a baba ételét, így volt kezdetben. A krumpli, alma a legsemlegesebb. Nálunk ezek mentek először. Ha semmi nem segít, 3-4 napra álljatok vissza a tápszerre, szüneteltesd a próbálkozást. Mi 4,5 hónaposan kezdtük, és nem volt gond.
8 hónapos anyukája
8.50 vagyok, nem estem neki a kérdezőnek, csak nem volt elég infó. Most hogy megvannak a részletek, így más " a gyerek fekvése".
Próbálj ki másik bébiételt, vagy másik gyümölcsöt, adj neki kevesebbet többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!