Miért ilyen ellenséges velem a többi kismama, anyuka?
Roma származású vagyok, a férjem "magyar". Most 9 hónapos a kisfiunk, én 26 éves vagyok, a férjem 28. Csomó helyről hallottam vissza, hogy a férjem egy c*gány r*bancot vett el, és a védőben a kismamák olyan gonoszan néznek rám. Értem én, hogy a romákkal baj van, meg minden, de én egyetemet végeztem, rendesen dolgoztam, a férjem szintén, akkor miért kell ilyennek lenni?
Ti is elítéltek minden romát, csak származás alapján?
én abszolút nem itélkezem csak a származás miatt.szerintem meg lehet nézni mennyi bunkó semmirekellő van a magyarok közt is.sosem volt bajom a romákkal ha azok tisztességesen viselkedtek velem.
De nem kell velük foglalkozni..
Nem a romákkal van baj,hanem azzal aki lop,csal,hazudik és az állam nyakán élősködik,kijátszva a segélyeket.És ez bőrszíntől,hovatartozástól független!!!!
Aki így viselkedik veled az pusztán rasszista.Ne foglalkozz velük!!
Már miért ítélném el, amíg nem szolgált rá??
És különbenis csak 2 fajta ember létezik (nahjó kisarkítva nyilván): jó meg rossz.
Bunkók mindig is voltak és lesznek is, nem szabad ilyenekkel foglalkozni, bár tudom, hogy nem könnyű.
Azért megnézném azt a "magyar" embert, akinek a 4-5. felmenői is mind magyarok voltak... Kétlem, hogy lenne ilyen.
Ebből is látszik, hogy az értelem kihaló félben van...
Egyre több az üres agyú, buta ember (és ez meg nem diploma függő, mint ahogy azt sok primitív gondolja).
Bármilyen nehéz is, de be kell venni a lesz@rom tablettát és egyik füleden be, a másikon ki...
Az a lényeg, hogy Te legbelül tudod, milyen ember vagy és mindarra, amit saját erőből elértél, mindig büszkének kell lenned. Ha a családodra, akkor arra, ha a diplomádra, akkor arra, ha az eszedre, akkor arra.
Aki disztinkció nélkül ítél, az sosem tárgyilagos. Abból mindig valamilyen érdek beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!