Kendős hordozásban jártas anyukák, a kismama kendő tényleg rossz hordozóeszköz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 13:12
1/4 anonim válasza:
szioka MOIRA :):) Nekem mai tai om van imádom ujszülött kortol használom idestova második gyereknéál és imádom el nem adnám csak ajánlani tudom mindenkinek
2/4 A kérdező kommentje:
Én is arra váltok majd nemsokára, viszont még ezt a márkájú kendőt használom. A lányomnál is ezt használtam. Meg voltam eddig győződve a biztonságosságáról, de egy fb-os csoportban írta egy anyuka, hogy nem megfelelő, mivel nem keresztsávoly szövésű. Egyébként jól tartotta mindkét gyereket és kinézetre sem voltak mások, mint más típusú kendőbe kötött gyerekek. Csak szívenütött a dolog, hogy azt mondta inkább varrjak belőle valamit, mert semmit sem ér :(
2013. okt. 1. 13:41
3/4 anonim válasza:
Pár napja volt a kezemben egy és szerintem jó minőségű, bár tény és való, hogy a minősége gyengébb, mint mondjuk egy Didymos, vagy Nandu. Viszont megfelelően kötve nem hiszem, hogy kárt okozna.
4/4 anonim válasza:
Nem rossz az, csak van nála jobb kendő/egyéb egészséges hordozóeszköz ugyanolyan árban (vagy olcsóbban ;-) )
pl karikás kendő használtan véve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!