Aki vállalt 2. babát?

Mi vállaltunk, mondjuk akartunk is, lehet még harmadik is lesz, de előbb szülessen meg a 2. baba. :)
4 éves lesz a nagy, mikor születik a pici, mondjuk mi kisebb korkülönbséget szerettünk volna, de sajnos nem jött össze.
Nekünk 3 szobás a lakásunk, szóval ha három gyerkőc lenne, sem tudnánk őket külön lakni, amíg kisiskolások, szerintem simán lehetnek együtt, 10-12 éves korukig, serdülőkor körül viszont már jobb a külön szoba, ha külön neműek, ha egyneműek szerintem akkor tovább is maradhatnak együtt egy szobában!
Én 35 éves koromig akarnék szülni még 30 vagyok, szóval, ha 5 éven belül nem jön a 3. baba akkor nem lesz.....
Kicsit én is félek, hogy hogy fogok kettőre figyelni, mert egyiket sem akarom majd elhanyagolni, de meg fogjuk oldani, nem lesz gond. :)

Mi 2 gyerekkel lakunk 1,5 szobásban.A pici szoba az övék,a nagy a mienk,plusz ez a nappali,étkező is.
Nagyon jól megvagyunk,és a legjobb dolog ami történhetett,hogy megszületett a tesó,olyan jól elvannak hogy nemigaz:)Már most a legjobb haverok,pedig még kicsik:)
Néha nehéz minden szempontból(türelem,idő,anyagiak)de ezek megoldódnak és kárpótolnak mindért a gyerekek.
Az éjszakázásba belejössz,én azt vettem észre,hogy az embernek mindig van energiája az adott helyzethez,belenő a feladatokba.
Ha a feltételek adottak én szerintem belevágnék,az biztos,hogy nem fogod megbánni!

Van az a mondás hogy a legjobb ajándék amit adhatsz a gyermekednek,az egy testvér.nagyon igaz!
nálunk 4 év van a fiaim között,most hogy 1 éves lett a kicsi,sokkal jobb.a nagy nagyon féltékeny volt,bár igazából még mindig de azért szereti a tesót,vigyázza is :) ezek az igazi pillanatok!
az éjszakázást hamar megszoktam,az elsővel sem volt másképp,azt nehezen bírtam,most valahogy fel sem veszem ha 100x is kel :) tényleg.én biztos megbántam volna,pedig totál egyedül vagyok velük,apa reggeltől-estig,néha 9-10ig is dolgozik sajnos.de nem csinálnám másképp és semmiképpen sem bántam meg még ha nehézségek is vannak/voltak,mindig is lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!