Milyen fiatalon szültetek gyereket? Volt aki ugy vállalt babát h még suliba járt nem dolgozik, és 20 éve körül van? Persze az apa támogatja?
Nagyon szeretnék kisbabát..de még suliba járok!
És félek h nem tudnánk eltartani!és érdekelt más véleménye:)
Gratuláok!!:)
Én is nagyon szeretnék kisbabát,és fiatalon szeretnék szülni..de baba mellett nem lehet befejezni a sulit levelezön???csak érdeklödök!mert engem az anyaságon más nem nagyon érdekel:)persze fogok dolgozni is
Szia!Az első vagyok!:)
Én egyéni tanrendes vagyok.Nem tudom nálatok létezik-e ilyen lehetőség.Nem kell látogatnod az órákat,csak vizsgákra és zh-t írni kell bemenni.A párom dolgozik, én csak gyest és családi pótlékot kapok.Meg lehet élni, hidd el!
Nagyon megnyugtató volt a válaszokban azt olvasni,hogy családfői fizetéssel,plusz a női hozzájárulással,ami a csp-ban és gyes-ben értendő meg lehet élni.Bár két éves a kérdés,de ennél régebbieket is olvastam már és eddig mindenhol azt írják legalább a gyed meglegyen.Persze jó lenne,ha lenne úgy munkalehetőség Én sem diákmunkából keresnék jelenleg.
Nappalis vagyok és egyéni tanrendes.Nálunk ez azt jelenti,hogy a levelezősök óráira kell bejárnom,bár elgondolkodtam az utolsó Válaszoló által írt lehetőségen,még talán az is megbeszélhető alkalom adtán...
Azt viszont meg már többektől olvastam,hogy lehet tanulni kisbaba mellett.Szóval ez megnyugtató.:) 24 vagyok és idén kezdtem egy 3 éves fősulit.Amibe azt nem kalkuláltam bele még akkor,hogy időközben feléledhet Bennem az "anyai ösztön" vagy ilyesmi...Én sem tudom megmagyarázni mi van Velem,de megy a filó rendesen!:) Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!