H1N1 ellen beadatátok az oltást 1 évnél idösebb gyereknél? Ha igen miert? Ha nem akkor miert?
Figyelt kérdés
ha vki beadatta volt mellékhatás?2009. dec. 4. 12:52
1/5 anonim válasza:
19 hós, beadattam másfél hete, nincs mellékhatás.
2/5 anonim válasza:
Én nem adatom be, mert elég veszélyes mellékhatásai lehetnek az oltásnak is. Meg nincs tesztelve se gyerekeken.
Mielőtt lehurrognátok, egy ismerősöm kislánya meghalt az oltástól. :(
3/5 anonim válasza:
ettől az oltástól,vagy valami más baja volt,csak épp akkor oltást is kapott és arra fogják?
4/5 anonim válasza:
Sógornőmék beadatták 15 hós babának és semmi baja tőle. Én még vacillálok, nagyon nagy a fejetlenség, káosz, nem tudom hogyan lenne jó. az egyik cikk ezt írja a másik meg már amazt. Egyiknek ez az érdeke a másiknak meg az. A fene tudja itt eldönteni, hogy kinek nincs érdeke belőle és tudja a tutit.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!