Nállatok meddig tartott a nemalvós periódus?
Figyelt kérdés
4 hetes, összevissza eszik meg alszik. Nagyon fáradt vagyok már!!2014. jan. 23. 11:23
1/12 anonim válasza:
Rossz hírem van, nálunk kb. 20 hónapig. Az elején az evés miatt kelt rendszeresen, utána a fogzás miatt nem aludt. De szerencsére nagyon hamar kijött minden foga, és utána nyugi volt éjjel (viszonylag).
2/12 anonim válasza:
18 hónapos, még mindig éjszakázunk... Kb 20-szor kel éjjelente
3/12 anonim válasza:
Teljesen egyéni lehet, de 3 hónapos korára alakul ki a legtöbb babának valami napirendje. A miénk is akkor kezdte átaludni az éjszakákat (vagyis legalább késő estétől hajnalig).
4/12 anonim válasza:
anndiszkrét?Nekünk nem nagyon volt olyan. De összevissza kelt de most hogy 3 hónapos kezd beállni egy napirend. Minden babánál más. 20*???? Hogy bíróság? Miért kel n
5/12 anonim válasza:
Az enyém is 4 hetes, 2 napja alig alszik max. 20-30 perceket pedig előtte napi legalább 2szer aludt 2 órát. Remélem én is, hogy átmeneti egyszer majd csak beállunk....kivagyok én is:-P
6/12 anonim válasza:
8 hónapos múlt, még mi sem nagyon aludjuk át az éjszakákat.
Fáradtak vagyunk mi is. :(
7/12 anonim válasza:
14 hónapos, most kezd javulni a helyzet, már csak 2x kel.
8/12 eszo válasza:
óóó..egy 4 hetes picurkától ne várj csodát!
kislányom 13 hónapos..jó estben csak 2-3x ébred éjjel..de van,hogy 10x is...én is baromi fáradt vagyok :-(
9/12 anonim válasza:
A 15 hónapos fiam eddig kb. 8x aludta át az éjszakát, általában 4-5x kel (még mindig). Azt vettem észre, ha nem megyünk ki levegőre napközben, akkor az éjszakáink borzasztóak.
A 3 hónapos fiam újszülött korától 1x kel fel éjjel, eszik és azonnal visszaalszik. Remélem így is marad.
Szóval különbözőek a babák, még családon belül is. Nappal ha alszik, tegyél félre mindent és próbálj te is pihenni, mert lehet hogy tényleg nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!