A babám 8 hónapos, és nem kúszik, mászik még. Mit tegyek? Azt mondják, nagyon lényeges lenne ez a periodus a gyerekeknek, mert ha ki marad akkor tanulási nehézségeik lehetnek később.
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 09:38
1/7 anonim válasza:
Rakd le a földre és magától rájön. Az enyém is 7 hónapos köra körül kezdett csak el...
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat van a földön,most is...
2009. jún. 5. 09:46
3/7 anonim válasza:
Rakj jatekokat kore ugy hogy ne erje el, igy ha sir is hogy akarja de nem eri el egy ido utan eszreveszi hogy anya nem adja oda es o kell utanna menjen. Lehetoleg a kedvenc jatekait rakd. Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
Próbáld a játékot picit messzebb tenne először csak épp, hogy egyet keljen kúsznia, majd fokozatosan. De lehet, hogy ő előbb fog felállni és utána fog mászni. Elvileg még nem vagytok elkésbe, szeintem egyiknapról a másikra belejön:)
5/7 anonim válasza:
Szia! Nem vagytok elkésve semmivel. Az én kislányom is nagyon lustácska. 7 hónaposan még nem forgott. Aztán egyik nap (minden előjel nélkül) elkezdte. Ma pedig elkezdett hátrafelé kúszni. A párom volt ilyen kicsinek. Nem érdekelte a mozgás, aztán ráérzett és mindent egyszerre kezdett el csinálni. Ha a doki úgy látná, hogy le van maradva, akkor biztos elküldött volna gyógytornára.
6/7 anonim válasza:
ne aggódj!!az én fiam 10 !!!!!!!hónaposan kezdett el mászni,pedig mindent megtettünk érte és nem is volt lusta mindig mocorgott,forgott ilyenek.
Most 13 hós és még nem megy de sebesen mászik és feláll
7/7 anonim válasza:
Linkelek egy oldalt, szerintem hasznos. tippeket ír a mozgás fejlesztésére, esetleg próbáld ki, hátha kicsit lendít ez is a dolgon, de ne erőltesd, ha sokat vana földön hason, előbb utóbb megindul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!